karly

Familiedagen 2016 een groot succes

Vrijdag 3 en zaterdag 4 juni 2016 zullen de boeken in gaan als de zeer geslaagde Familiedagen. Van vrijdagavond 19.00uur tot zaterdagavond 19.00uur stonden er tal van activiteiten op het programma. En, uiteraard mede door het fantastische weer, kon op alle activiteiten de stempel: geslaagd!
Van de F-jeugd tot aan de veteranen. Zowel mannelijke als vrouwelijke: iedereen kwam ruimschoots aan bod! Zoals het hoort bij de Familiedagen.
Winnaars waren er ook: team Kampioenen 2005-2006 (met Kuhlmann, Groot, Roosmalen, van der Vijver, Zinhagel, Kolder en van der Lugt) wonnen het Pettentoernooi en Jessey van Delft nam de Penaltybokaal voor het komend jaar mee naar huis. Van harte gefeliciteerd nogmaals bij deze!
Daarom nu ook al de toezegging dat in 2017 opnieuw de Familiedagen op de agenda zullen staan. Mits er weer zoveel helpende handen ons het werk verlichten!
En nogmaals een dankwoord aan iedereen. Van organisatoren tot uitvoerenden en van schoonmaaksters tot scheidsrechters. Niemand uitgezonderd! Het was vermoeiend maar als je louter complimenten en schouderklopjes krijgt, dan weten we waar we het allemaal voor doen: voor de tevreden en blije gezichten bij jong en oud!
Tot volgend jaar en gelukkig hebben we de foto’s nog! Met dank aan Jan Jungerius.
Deze fotoserie is niet meer beschikbaar!