Bram van Egmond

Formule 1-race en Cup Final op kavellijst


“Thuisblijven op 7 april is geen optie,” schrijft voorzitter Ad Hendriksen in het voorwoord van het programmaboekje van de paasveiling, op vrijdag 7 april vanaf 20.00 uur in het businesshome. En daarmee is niets te veel gezegd, want er staan dit jaar extra verrassende kavels op de lijst.
Wat te denken van het bijwonen van een Formule 1-race met Max Verstappen in Barcelona? Of een bezoek aan de Cup Final op Wembley? Dit zijn pronkstukken op een unieke lijst, waarop zoals elk jaar voor iedereen wat wils staat voor zowel de grote als de kleine portemonnee. Begin deze week is de kavellijst bekend geworden. Ben je benieuwd? De complete lijst van in totaal 289 kavels kunt u hier bekijken.
Opbrengst
Het organisatiecomité hoopt weer op een mooie opbrengst. Het geldbedrag dat wordt opgehaald, wordt gebruikt om te investeren in onze vereniging. Er is geld nodig voor het onderhoud van de kleedkamers, de verwarmingsinstallatie en het hekwerk en voor verbetering van de jeugdopleiding. Ook staat er een lichtinstallatie rond het hoofdveld op de rol en een kunstgrasmat op veld 2 (beide naar verwachting in de zomer van 2018).
Goede doel
Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel. Dit jaar is dat niet alleen onze maatschappelijk partner KiKa, maar voor het eerst ook Stichting Ushersyndroom. Rijnsburgse Boys garandeert een minimum van 500 euro elk, maar dit kan zomaar meer worden, want er wordt achteraf een kavel geloot waarbij 50 procent van de opbrengst voor KiKa en 50 procent voor Stichting Ushersyndroom is.
Kortom, meer dan genoeg redenen om op 7 april naar het businesshome op Middelmors te komen. Vanaf 19.30 uur staat er gratis koffie met gebak klaar.