Bram van Egmond

Floral Trade Group breidt partnership uit

Al jarenlang is Floral Trade Group nauw verbonden met Rijnsburgse Boys. Ooit begonnen als tulpsponsor en reclamebordhouder met Heembloemex B.V. is Floral Trade Group inmiddels niet meer weg te denken als maatschappelijk partner en sponsor.

Cees de Mooij en Marcel van Beekum namens Floral Trade Group en Cees Driebergen (voorzitter Stichting Businessclub Rijnsburgse Boys) en Ad Hendriksen (voorzitter Rijnsburgse Boys), na het zetten van hun handtekeningen in de showroom van HBX Natural Living


Floral Trade Group is een snelgroeiende familie van gespecialiseerde handelsbedrijven in de sierteeltsector, die het karakter van een familiebedrijf onmiskenbaar hebben behouden. De onderlinge verwantschap is duidelijk te herkennen in de kernwaarden en draagt wezenlijk bij aan het succes van de onderneming.
Maatschappelijk partner
Verder hecht Floral Trade Group veel waarde aan haar rol in de maatschappij. Mede daarom is het bedrijf sinds 2017 maatschappelijk partner van Rijnsburgse Boys waarbij de goede doelen Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) en Stichting Ushersyndroom ondersteund worden.

Opwaardering contract
Rijnsburgse Boys is komend seizoen voor het derde jaar op rij actief in de landelijke tweede divisie en heeft als doel om daarin blijvend een toonaangevende rol te spelen. Floral Trade Group heeft laten weten deze ambitie graag te willen blijven ondersteunen. Dit heeft geresulteerd in een verdere opwaardering van het bestaande sponsorcontract voor een periode van 4 jaar. Rijnsburgse Boys is vanzelfsprekend zeer content met deze stap van Floral Trade Group