karly

Fietsen parkeren wordt aangepakt

Elk seizoen wordt er meerdere keren melding van gemaakt: parkeer uw (brom-)fietsen in de daarvoor bestemde vakken en rekken. Maar dat blijkt dus elke keer weer tegen dovemansoren gezegd te zijn. Het is elke dag weer ongelofelijk hoe en waar de fietsen worden neergezet.
Dus ook nu maken wij weer melding van dit ‘euvel’, maar nu wel met een toevoeging: (brom-)fietsen die niet op de daarvoor bestemde plekken worden neergezet, worden d.m.v. een lang slot aan elkaar gebonden. 24-uur later zal dit slot er dan pas weer vanaf worden gehaald en dan zullen we zien hoe dit uitpakt.
Er staan fietsen bij de achterkant van de kantine, voor de ingang bij het hek. Er hangen daar borden dat er geen fietsen geparkeerd mogen worden. Dit vanwege het feit dat als er een ambulance langs moet, er eerst heel veel fietsen verplaatst moeten worden.
Ook aan de voorkant van de kantine/sporthal is er regelmatig geen doorkomen aan. En dat kan dus levensbedreigend zijn. Het klinkt extreem, maar dat is het ook: als een ambulance te laat is………….
Dus zorg vanaf nu dat je fiets(en) op de daarvoor bestemde plaatsen staan alsjeblieft!
Namens het bestuur van Rijnsburgse Boys