Evenementencommissie

Fietsen naar Noordwijk

Zaterdag 16 oktober speelt Rijnsburgse Boys 1 de derby in en tegen Noordwijk. Om de derby nog leuker te maken, willen we met alle O11-, O12- en O13-teams op de fiets naar Noordwijk gaan!

Samen met Noordwijk zijn er ‘speciale’ toegangsbewijzen geregeld die, behalve recht geven op toegang tot de wedstrijd, ook inwisselbaar zijn voor iets te drinken en iets te eten! Er is zelfs een eigen fietsenstalling gereserveerd, direct naast de ingang tot veld 1.

We vertrekken vanaf sportpark Middelmors om 13.00uur en dat doen we samen met alle leiders/trainers (m/v) en de benodigde begeleiding. Want per elke 5-6 kinderen willen we het liefst 1 volwassenen erbij hebben! De kinderen die mee willen dienen zich aan te melden bij hun eigen leider/trainer en welwillende ouders moeten dit aan dezelfde leider/trainer doorgeven (waarvoor bij deze alvast hartelijk dank).

Ook zullen er verkeersregelaars paraat staan, maar daarvoor willen we uiterlijk 9 oktober weten wie er mee gaan. Zodat we dit allemaal in strakke banen kunnen gaan leiden. 

De kosten zijn 5euro per deelnemer en die dient voldaan te worden op sportpark Middelmors, op zaterdag 16 oktober iets voor 13.00uur, ook dat weer bij je eigen leider/trainer.

Laten we Rijnsburgse Boys 1 op een leuke manier steunen en laten we met z’n allen een prachtige geel-zwarte stoet vormen naar Noordwijk! Meld je dus aan bij je leider/trainer, uiterlijk zaterdag 9 oktober