outhands

Feestavond wordt het grote slotstuk van Jubileumcomit

  

Na twee jaar van voorbereiding, van bedenken en regelen, was 2005 voor het jubileumcomité het jaar van uitvoeren. Een receptie, feesten en feestjes voor alle jeugdafdelingen van Rijnsburgse Boys, de wedstrijd tegen het grote Ajax, een fantastische reünie,  en last but not least het uitbrengen van het boek over de geschiedenis van onze club. Het was er allemaal.

Nu nog de eindsprint: een geweldige feestavond in de grote (grootste) zaal van Congrescentrum Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Een feest voor de leden die nog niet aanbod zijn geweest dit jaar. Alle leden vanaf A-junioren, spelend en niet spelend, alle betalende vrijwilligers en de leden van de Stichting Sponsorgroep Rijnsburgse Boys zijn uitgenodigd voor dit slotfeest. Het comité kan met enige trots melden dat ook dit evenement zich in een grote belangstelling mag verheugen. Tot op de dag van het schrijven van dit artikel (15 oktober) hebben zich bijna 1.100 personen aangemeld. Hierin zijn de aanmeldingen van de Sponsorgroep nog niet meegeteld. ’t Wordt dus druk in Noordwijkerhout op 29 oktober.

Voor degenen die ingevuld hebben van het busvervoer gebruik te maken: de bus rijdt vanaf 19.30 uur. U hoeft echt niet allemaal tegelijk gereed te staan om 19.30 uur. De laatste bus vertrekt rond 21.00 uur vanaf De Middelmors. Voor de enigszins vroege vertrekkers aan het eind van het feest vertrekt de eerste bus om 24.00 uur.

Het beloofd een spannende muzikale avond te worden (geheel in geel-zwarte sfeer) met swingende muziek van de Crazy Piano’s. Ook onze mistery guest zal er alles aan doen u te vermaken, terwijl u bij de ingang op passende wijze wordt ontvangen. Hier ontvangt u ook uw 5 consumptiemunten per persoon.Vergeet uw toegangskaarten niet!! Zonder deze kaarten is er geen toegang. Let op, onder de 16 jaar is er ook geen toegang.

Het Jubileumcomité 75 jaar Rijnsburgse Boys wenst u een genoeglijke avond.

(tekst: Hans Oudwater)