karly

Familiedag(en) Rijnsburgse Boys

Er is al jaren vraag naar en nu gaat het er dan eindelijk van komen: voor het eerst in de geschiedenis van Rijnsburgse Boys komt er een Familiedag! Misschien zelfs familiedagen, maar dat hangt af van de invulling van het totale programma.
Vanavond is er een eerste vergadering geweest en met 10 vrijwilligers/-sters was deze goed bezocht. Tel daarbij de 3 afmeldingen die ik ontving en misschien melden zich nog wat vrijwilligers/-sters aan na het lezen hiervan. Dan moeten we er met 15 vrouw/man toch zeker een spektakel van kunnen maken? Daar gaan we in ieder geval voor!
Grootste punt van de avond was de datum: in de kalender werd zaterdag 13 juni 2015 hiervoor gereserveerd, maar een oplettende aanwezige wees ons erop dat dan de Kippenloop in Katwijk plaats vind. Behalve dat we ‘het goede doel’ niet in de weg willen staan, zal dat ook een hele berg Rijnsburgers/-sters op de been brengen. En dat betekent dan weer dat die op deze dag niet bij Rijnsburgse Boys acte de présence zullen geven!
En dus hebben we de datum aangepast: vrijdagavond 19 juni en zaterdag 20 juni 2015 zijn nu gereserveerd en bij deze de oproep aan een ieder: RESERVEER DEZE DAGEN IN UW AGENDA’s
Wilt u ons helpen dit spektakel ten uitvoer te brengen? Meld u dan HIER aan!