karly

Familiedagen Rijnsburgse Boys komen eraan!

Na alle feestelijkheden gaan we bij Rijnsburgse Boys gewoon door met het vieren van feestjes. Want de Familiedagen van Rijnsburgse Boys komen eraan!
Donderdag 15 juni om 18.00uur gaan we beginnen en het eindigt op zaterdag 17 juni om 20.00uur.
Het complete programma is als volgt:
familiedagen-fbevent
Donderdag 15 juni:
18.00-22.00uur FiFa toernooi in de kantine. Er komen 10 Playstations 4 met TV’s in de kantine en onder leiding van FiFatournament.com wordt er een toernooi samengesteld met poule-indelingen en finales. De finale wordt gespeeld op een extra groot scherm en ook is er een greenscreen om prachtige foto’s te maken. De inschrijving is begonnen, maar we kunnen er nog heel veel kwijt. Dus schrijf vriendjes, vriendinnetjes en iedereen die je kent in! Maar ook ‘ouderen’ hebben inmiddels ingeschreven. Dus blijf niet achter en doe mee aan dit fantastische nieuwe evenement!
Hier is het inschrijfformulier en het is voor jeugd van 12 jaar en ouder!
19.00uur voorronde Penaltybokaal; de vorige jaren deden we steeds meerdere voorronden, maar nu doen we het allemaal op 1 avond. Je hoeft je niet aan te melden, maar zorg gewoon dat je om 18.45uur op de club bent en je inschrijft op veld 8. Of er nou 100 of 20 inschrijven: we gaan door tot er 10 overblijven. En die gaan naar de grote finale op zaterdag 17 juni!
Vrijdag 16 juni:
19.30-22.30uur Voetbalquiz met als presentator Sierd de Vos; in de kantine hebben we dit al eens gedaan (met Andy Houtkamp als presentator) en nu doen we het nog groter en beter. Een hele mooie voetbalquiz op groot scherm. Inschrijven begint om 19.00uur en de kosten zijn 5euro per persoon. Inschrijven kan alleen per koppel en het is bedoeld voor 18 jaar en ouder
20.00-22.30uur Ladiesnight in het sponsorhome, met ‘Crazy’ Pianos, een wijnproeverij en ’typisch iets voor dames’. Een doldwaze avond gaat dit worden en hier moet je bij zijn geweest. Kaartverkoop is gestart en kan via deze link en het is een all-inn principe. Dus geen aparte muntjes kopen o.i.d.
22.30uur tot laat: Feest in de kantine, waar iedereen weer samenkomt en het dak ervan af gaat door onze DJ. Op deze avond kunnen de wit/zwart/gele breekmuntjes voor het laatst ingewisseld worden!
Zaterdag 17 juni:
10.00-12.30uur Ouders Vs. Kids voor alle jeugd van Mini-F tot en met JO/MO-15. De inschrijvingen, voor deze afsluiting van het seizoen, gingen heel hard en is inmiddels (al lang) gesloten. Het is gewoon VOL en meer kunnen we er niet kwijt! Het speelschema is klaar en zal zeer binnenkort op de site gezet worden
12.30-14.30uur Kinderbingo voor de jeugd t/m 13 jaar. En voor we aan de bingo beginnen krijgen alle kinderen patat en drinken van Rijnsburgse Boys! In de kantine staat alles klaar om er een prachtige bingo van te maken! Komt allen en neem je vriendjes. vriendinnetjes en alle bekenden mee! Lid zijn hoeft niet
13.00-17.00uur Pettentoernooi voor gelegenheidsteams, senioren, JO/MO-17 en -19; zoals al vele jaren ook dit jaar weer een Pettentoernooi op de velden 3 en 4. Ook hiervoor is de inschrijving inmiddels gesloten, want ook dit toernooi is VOL. Het speelschema is gemaakt en wordt zeer binnenkort gepubliceerd!
17.00uur Finale Penaltybokaal: de 10 winnaars/winnaressen van de voorronde op donderdag 15 juni gaan uitmaken wie zich de Penaltykoning of -koningin mag noemen voor een jaar lang!
16.00-20.00uur Slotfeest van de Familiedagen 2017, met huldiging van de kampioenen van het seizoen 2016-2017, en uiteraard een DJ op het plein!
De hele dag zijn er pannaveldjes, luchtkussens, schminkers en clowns aanwezig om de jongste jeugd te blijven vermaken!
Heel veel te gebeuren, maar het wordt dan ook heel leuk en mooi!
Noteer dit allemaal en zorg dat je erbij bent (op tijd)!
Rijnsburgse Boys Familiedagen 2017 op 15, 16 en 17 juni a.s.
Mis het niet!