karly

Familiedagen een groot succes!

Donderdag 15 juni begon het dan eindelijk: de Familiedagen van Rijnsburgse Boys. Vele maanden voorbereiding moesten nu in de praktijk gebracht gaan worden. Beginnend met het FIFA17 toernooi op de PlayStation 4. Bijna 60 ingeschrevenen speelden poule- en finalewedstrijden tegen elkaar en uiteindelijk was het Mike van Delft die de winnaar werd!
DSC_5758
Tegelijkertijd was de voorronde van de penaltybokaal en van de ruim 30 aanwezigen bleven er uiteindelijk 10 over die naar de finale gingen op zaterdag.
DSC_5780
Vrijdag 16 juni begon de dag om 19.00uur, want toen ging de kantine open voor de voetbalquiz. 35 koppels werden vanaf vraag 1 geboeid door presentator Sierd de Vos. Op het moment dat hij begon met vertellen, zat iedereen ademloos naar hem te luisteren. Na 50 vragen waren het Ben Vletter en Sander van Egmond die met de eer gingen strijken.
DSC_5971
Om 19.30uur gingen de deuren van het Sponsorhome open en verwelkomden wij ruim 80 dames voor de Ladiesnight! Een wijnproeverij met heerlijke luxe hapjes, een pianoduo wat alle gewenste muziek kon spelen en ‘bijzondere’ bediening stonden op het programma. Om 22.45uur verplaatsten zij zich naar de kantine en zette onze DJ tot in de late uurtjes de tent op z’n kop!
DSC_5927
Zaterdag 17 juni was de afsluitende dag van de Familiedagen van Rijnsburgse Boys. Een lange dag voor de organisatie, maar vanaf minuut 1 zagen we louter lachende gezichten. En daar doen we het tenslotte voor!
Om 9.00uur begonnen de eerste wedstrijden van de ouders tegen hun kinderen. Tot 12.15uur werden er maar liefst 30 wedstrijden gespeeld en bijna allemaal werden ze door de kinderen gewonnen! Om 12.30uur gingen de deuren van de kantine open en vonden binnen 10 minuten ruim 100 kinderen een plekje. Voorzien van patat en limonade werd de Kinderbingo om 13.00uur gestart, door de bingomeesters Roderick Gielisse en Jeffrey Jongeneelen. En behalve voetballen kunnen ze dit ook heel goed, bleek al snel! De hoofdprijs werd gewonnen door Lars Glasbergen, maar gelukkig verlieten velen met een prijs de kantine.

Toen zij rond 14.30u weer buiten kwamen was het Pettentoernooi al in volle gang, want om 13.00uur werd daarmee begonnen. 20 teams werden verdeeld over 4 poules en tot 15.15uur werden 40 wedstrijden gespeeld. De winnaars van de laatste 2 edities (RBB Kampioenen met alleen maar ex-Rijnsburgse Boys 1 spelers) zou ook nu wel weer hoog eindigen! Dat klopte maar in de halve finale werden zij geklopt door team RBB Ossevoort (met o.a. Niek Ossevoort, Hidde Prijs, Dirk-Jan van den Oever en Marc Magan). Die uiteindelijk ook de finale wonnen van RBB 5!

Aansluitend de finale van de Penaltybokaal en dat was heel snel klaar: na 3 pogingen waren er maar 3 die ze allemaal maakten en na nog 1 poging van alle drie vond alleen Fred van Delft het doel. Zodoende werd de trainer van de MO15-1 de bezitter van een mega-beker, die hij een jaar lang aan iedereen mag tonen!
Tot slot een nieuw onderdeel en dat was de huldiging van de kampioenen van het afgelopen seizoen. Onder luid gejuich, applaus, confetti en heerlijke harde muziek werden 10 teams letterlijk in het zonnetje gezet op een prachtig podium. Ze genoten allemaal!

Tot 20.00uur bleef het druk, gezellig en werd er veel gelachen, gezongen, gedronken en gegeten. De mensen achter de bar konden het nauwelijks bijlopen, maar des te mooier is het dan als je met de organisatie na het opruimen bij elkaar zit. Dan is het de tevredenheid die overheerst en is het de vele uren voorbereiding meer dan waard geweest: we did it!
Maar dat deden we niet alleen en we willen daarom tot slot iedereen bedanken die bijgedragen heeft aan dit succes, maar zeker ook alle deelnemers en deelneemsters aan de evenementen. Zonder jullie enthousiasme is het ondoenlijk. Tot volgend jaar allemaal. Gelukkig hebben we de foto’s nog……
Fotoseries dag 1
Fotoserie dag 2 (ladiesnight)
Fotoserie dag 2 (voetbalquiz)
Fotoserie dag 3