Evenementencvommissie

Familiedagen 2024

Traditiegetrouw hebben we aan het einde van het seizoen de Familiedagen van Rijnsburgse Boys. Zo ook in 2024. En wel op donderdag 20 juni, op vrijdag 21 juni en op zaterdag 22 juni. Tevens ook de laatste dagen dat de trainingsvelden beschikbaar zijn, want daarna gaat het sportpark dicht.

Maar niet voordat we ‘flink uitpakken‘ op deze Familiedagen. Een prachtig programma is samengesteld, maar daarbij zijn we wel afhankelijk van het aantal deelnemers en deelneemsters. En dus bij deze het verzoek het programma goed te bekijken, met je team te overleggen en je in te schrijven zodra dit kan. Hieronder een opsomming van het complete programma:

 

Donderdag 20 juni:
– Voetbalspellen op de velden van Rijnsburgse Boys, voor de jongste tot en met oudste jeugd. Nadere informatie en inschrijving volgt

Vrijdag 21 juni:
Proef RBB is een culinaire avond voor dames en heren (18+), die door Rijnsburgse ondernemers zullen worden verzorgt met alle soorten hapjes en drankjes. Men kon een kaart kopen (reeds UITVERKOCHT) die bij aankomst ingewisseld wordt voor een ‘strippenkaart’. Daarmee kan men langs de stands van de verschillende ondernemers lopen om daar hun gerechten af te halen. Aan dit culinaire spektakel doen de volgende ondernemers mee: De Mooy (Keurslager), Boschy paling (Visspecialist), Zonnetuin (allerbeste groenten, fruit en aardappelen uit de streek), Gion Borno (Italiaanse Cuisine), Noordeinde (Grand-Cafë), Jermoumi (Olives&More), Camus Wines (Californische wijnspecialist) en Tantoe Tasty (lekkerste ijs). Op de achtergrond zal een bandje live muziek spelen en om 21.00uur begint de EK-wedstrijd Nederland – Frankrijk, die we op groot scherm kunnen kijken op het bierplein.

Zaterdag 22 juni:
– Zoals elk jaar ook deze keer uiteraard Ouders VS. Kids. Onze O7 tot en met O16 (uiteraard dames en heren) kan zich hiervoor aanmelden (volgt later). Per team krijg je een half veld beschikbaar, voor een half uur, om de ouders alle hoeken van het veld te laten zien. Dat veld moet gereserveerd worden en alle trainers/leiders krijgen daar nog apart bericht van, om je daarvoor aan te melden.
– Niet meer weg te denken op de Familiedagen: het Pettentoernooi. O19, O23, senioren, gelegenheidsteams; alles wat lid is (geweest) van Rijnsburgse Boys kan hieraan meedoen. Dit jaar maken we weer een recreatie- en prestatie-poule. De inschrijving daarvoor zal eerdaags ook starten. 
– Rond 15.30uur is de finale van het Pettentoernooi (afgelopen) en daarna is het feest op het bierplein. Met LIVE-muziek gaan we voor de laatste keer van dit seizoen helemaal los met z’n allen. Voor eten en drinken wordt uiteraard voldoende gezorgd 😉

Je ziet het: er staan weer 3 dagen spektakel op de rol! Reserveer daarom alvast de genoemde dagen en tijden in de agenda’s en zorg dat je erbij bent. Met de hele familie