Organisatie Familiedagen

Familiedagen 2023

Traditiegetrouw hebben we aan het einde van het seizoen de Familiedagen van Rijnsburgse Boys. Zo ook in 2023. En wel op donderdag 22 juni, op vrijdag 23 juni en op zaterdag 24 juni. Tevens ook de laatste dagen dat de trainingsvelden beschikbaar zijn, want daarna gaat het sportpark dicht.

Maar niet voordat we ‘flink uitpakken‘ op deze Familiedagen. Een prachtig programma is samengesteld, maar daarbij zijn we wel afhankelijk van het aantal deelnemers en deelneemsters. En dus bij deze het verzoek het programma goed te bekijken, met je team te overleggen en je in te schrijven zodra dit kan. De gemaakte poster is heel duidelijk qua programma, maar hieronder nog even een opsomming van het complete programma:

Donderdag 22 juni:
– Op veld 8 staat vanaf 16.00uur een pannaveld klaar, in combinatie met een groot aantal luchtkussens. Beschikbaar voor de O7, O8, O9, O10, en O11. Die in 2 delen hieraan deel kunnen nemen. 
– Deel 2 van de genoemde groep hierboven start, ook om 16.00uur, met de speurtocht. Die zal worden uitgezet op en rondom sportpark Middelmors. Geen spooktocht, maar een speurtocht, dus iedereen kan hieraan deelnemen. Onder begeleiding van de teamleiders/-trainers (m/v)
– Ook om 16.00uur zitten er in de kantine een groot aantal dames klaar, die de MO10, MO11 en MO13 een beautymiddag gaan bezorgen! De meiden kunnen in de make-up, hun haar wordt gedaan en als dat klaar is gaan zij per persoon en per team op de foto
– Om 18.00uur start het Footgolf, op de velden 3 en 4, voor onze O12 en O13 (zowel de dames als de heren). Een 9-holes Footgolf parcours met spectaculaire holes zal klaar staan. En vanaf 20.00uur is datzelfde parcours beschikbaar voor de O14, O15 en O16 (zowel dames als heren). Onder begeleiding van hun teamleiders/-trainers (m/v)
– Van 18.00uur tot 22.00uur zal DJ Martiens de leukste, gezelligste, gekste en feestelijkste muziek draaien voor alle genoemde jeugdteams

Vrijdag 23 juni:
Muziekbingo voor dames (18 jaar en ouder) in de kantine. Geen balletjes die worden gedraaid, maar de gezelligste feestmuziek. Staat die op je kaart? Streep die dan af en dans lekker verder. Een feest om mee te maken en vanaf 19.30uur wordt dit gegarandeerd lachen, gieren en brullen. Inschrijven is verplicht, maar dat volgt t.z.t.
Bier en Burgers voor heren (18 jaar en ouder) op het bierplein. Terwijl de dames zich in de kantine vermaken, doen de heren dat buiten op het bierplein. De lekkerste burgers worden gebakken en daarbij worden de lekkerste (speciaal) bieren geschonken. Met LIVE-muziek op de achtergrond wordt dit een gegarandeerde happening. Inschrijven hiervoor is verplicht, maar dat volgt t.z.t.
– Rond 21.30uur zijn beide evenementen afgelopen en voegen we alles samen in de kantine. Daar zal een DJ het dak er vanaf gaan blazen, tot in de late uurtjes

Zaterdag 24 juni:
– Zoals elk jaar ook deze keer uiteraard Ouders VS. Kids. Onze O7 tot en met O16 (uiteraard dames en heren) kan zich hiervoor aanmelden (volgt later). Per team krijg je een half veld beschikbaar, voor een half uur, om de ouders alle hoeken van het veld te laten zien. Dat veld moet gereserveerd worden en alle trainers/leiders krijgen daar nog apart bericht van, om je daarvoor aan te melden.
– Niet meer weg te denken op de Familiedagen: het Pettentoernooi. O19, O23, senioren, gelegenheidsteams; alles wat lid is (geweest) van Rijnsburgse Boys kan hieraan meedoen. Dit jaar maken we weer een recreatie- en prestatie-poule. De inschrijving daarvoor zal eerdaags ook starten. 
– Rond 15.30uur is de finale van het Pettentoernooi (afgelopen) en daarna is het feest op het bierplein. Met LIVE-muziek gaan we voor de laatste keer van dit seizoen helemaal los met z’n allen. Voor eten en drinken wordt uiteraard voldoende gezorgd 😉

Je ziet het: er staan weer 3 dagen spektakel op de rol! Reserveer daarom alvast de genoemde dagen en tijden in de agenda’s en zorg dat je erbij bent. Met de hele familie