karly

Familiedagen 2019

Na het enorme succes in juni 2018, kunnen we dit jaar natuurlijk niet achterblijven. De Familiedagen van Rijnsburgse Boys vinden dit jaar plaats op woensdag 26, vrijdag 28 en zaterdag 29 juni! Voor het 5e jaar op rij! Noteer ze direct in de agenda’s, want het is het meer dan waard:
Woensdag 26 juni beginnen we om 13.30uur met een Schoolvoetbaltoernooi. Voor groep 3, 4, 5 en 6 is dit rond 15.30uur afgelopen en om 16.00uur gaan we starten met groep 7 en 8, van alle basisscholen uit de (verre) omtrek! Ruim 400 kinderen zullen hun kunsten gaan vertonen en iedereen is van harte welkom als supporter!
Vrijdag 28 juni beginnen we met een nieuw spektakel: Footgolf op de velden 8, 3, 4 en 5. Een parcours met unieke holes, mooie hindernissen en leuke obstakels. Aan alle jeugdleiders/-trainers is een mail verstuurd, waarin de teams zich konden aanmelden. Voor O8 en O9 is het gereserveerd van 17.00uur tot 19.00uur en voor alle overige jeugd, senioren en gelegenheidsteams is het van 19.00uur tot 23.00uur een prachtige avond. De ideale afsluiting van het seizoen, want je kunt het spelen met ouders, broertjes/zusjes en met wie dan ook! Wel is het raadzaam niet meer dan 7 personen per team te doen, anders is de wachttijd veel te lang.
De inschrijvingen zijn inmiddels GESLOTEN, want het is gewoon vol. Enorm veel belangstelling is er en daar zijn wij uiteraard blij mee. Een prachtig ‘golfcourse’ zal worden aangelegd en daar gaan alle deelnemers/-sters heel veel plezier aan beleven. Beloofd bij deze!

Zaterdag 29 juni wordt een echte voetbaldag: Ouders VS. Kids begint om 09.15uur en elk half uur komen er nieuwe teams, die het tegen hun ouders gaan opnemen. Tot 12.15uur zal dit gaan duren en ook hiervoor is de inschrijving GESLOTEN. We kunnen 30 teams kwijt en die hebben zich inmiddels aangemeld! 
Daarna kunnen alle kinderen tot en met 13 jaar de kantine in, voor de Kinderbingo. Die begint om 12.30uur en alle inschrijvers (voor slechts 3euro) krijgen wat te eten en te drinken, aangeboden door Rijnsburgse Boys.
Om 13.00uur start op de velden 3 en 4 het Pettentoernooi en ook daarvoor is de inschrijving gesloten! 20 teams is het maximale en die hebben we gelukkig op de startlijst staan! Dit duurt tot 16.45uur en daarna begint het feest op het bierplein……. hadden we vorig jaar zand; nu is het Country & Western-thema gekozen. Dus alle cowboys en -girls zijn van harte welkom!
Vanaf 15.00uur zal een DJ voor de leukste muziek zorgen en is er meer dan voldoende drank en eten verkrijgbaar op het bierplein. Rond 18.30uur komen er nog wat verrassingen, dus reserveer deze dag van vroeg tot laat in de agenda!
Namens de Evenementencommissie: tot vrijdag en/of zaterdag!