Familiedagenorganisatie

Ouders Vs. Kids op zaterdag 2 juli 2022

In de evenementenkalender stond het al een tijdje te lezen en uiteraard heeft iedereen daardoor al zaterdag 2 juli ‘geblokt’ in de agenda’s! Maar zaterdag 2 juli staat te boek als Familiedag voor Rijnsburgse Boys. In 2020 en 2021 konden alle plannen geen doorgang vinden en door alle evenementen die nu tegelijk lijken te komen, is besloten om deze editie ‘slechts’ uit 1 dag te laten bestaan! En dat is dus zaterdag 2 juli.

Van 9.10uur tot 12.00uur is er weer de mogelijkheid (voor de jeugdteams tot en met O15) om tegen hun ouders/verzorgers te voetballen. 6 (halve) velden liggen dan klaar en die kunnen worden gereserveerd per 30 minuten. Er dient zelf voor tegenstanders en ballen te worden gezorgd, maar de limonadekannen staan klaar om meegenomen te worden!

Op de velden 3a – 3b – 4a – 4b – 5a of 5b kan men dus spelen, op de aanvangstijden 9.10uur9.45uur10.20uur10.55uur of 11.30uur. Omdat er veel belangstelling is, kan men maar 1x reserveren per team.

Nog 1x elkaar zien, voor de zomerstop, nog 1x gezellig even een praatje maken met de andere ouders en nog 1x de kids laten zien dat men het niet alleen mondeling beter kan ;-)! Dat kan dus bij Rijnsburgse Boys.

Reserveer nu via dit email-adres, laat daarin weten voor welk team je wilt reserveren en wie de contactpersoon daarvoor is. Ook hier geldt: wie het eerst komt…….

Namens de organisatie