outhands

Even voorstellen…. Germaine Levant

In een eerder nieuwsbericht meldden we dat Germaine Levant volgend seizoen deel uit maakt van de selectie van Rijnsburgse Boys. We stellen Germaine even kort aan u voor. 

 Naam: Germaine Levant
Geboortedatum: 14 december 1978 (28 jaar)
Woonplaats: Amsterdam
Werk/studie: Verkoper
Vorige clubs: Voorland (jeugd), Stormvogels Telstar (4 jaar), DOVO (2 jaar), Türkiyemspor (2 jaar)
Positie: middenvelder/aanvaller

Germaine, wat zegt Rijnsburgse Boys jou?
’Rijnsburgse Boys zegt me heel veel. Een topamateurclub op het hoogste niveau. Via Djuric Ascension had ik goede verhalen over de club gehoord en via hem ben ik in contact gekomen met de club’.

Wel eens tegen Rijnsburgse Boys gespeeld?
’Ja, vorig seizoen hebben we voor de beker met Türkiyemspor tegen Rijnsburgse Boys gespeeld (Rijnsburgse Boys won toen met 0-1 van de Amsterdamse zondaghoofdklasser)’.

Wat voor soort speler ben je?
Ik ben een buitenspeler die het moet hebben van z’n acties. Mijn sterke punten zijn: mijn techniek, een goede voorzet, scorend vermogen en doorzettingsvermogen. Ik kan ook op het middenveld uit de voeten. Van anderen hoor ik ook dat ik snel ben’.

Wat zijn je verwachtingen voor komend seizoen?
’Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan het doortrekken van de goede prestatielijn van Rijnsburgse Boys. De club leeft enorm, er is altijd strijd en ik wil een goed seizoen met de club doormaken. Aanstaande donderdag zal ik ook zeker als toeschouwer aanwezig zijn bij de wedstrijd tegen HHC Hardenberg’.