outhands

Even voorstellen, Bart van Duijn

 Hallo allemaal, ik ben Bart van Duijn. Ik ben 19 jaar en woon in Noordwijk. Zelf voetbal ik al vanaf de F – pupillen bij VV Noordwijk en heb hier de hele jeugd doorlopen.
Ik ben tweedejaars student aan de Hogeschool van Amsterdam. Hier volg ik de opleiding Sport, Management & Ondernemen. Het tweede jaar van deze opleiding staat in het teken van stagelopen. Eerst een half jaar bij een vereniging, daarna een half jaar bij een profit – onderneming. Ik zal van september tot januari stage lopen bij jullie club, Rijnsburgse Boys.

Ik heb van school een aantal opdrachten meegekregen die ik bij jullie vereniging moet gaan uitvoeren. Ten eerste is dit een analyse van de club maken, om te kijken hoe het er op dit moment voorstaat met de Rijnsburgse Boys. Hierna moet ik een projectplan opstellen gericht op het oplossen van een knelpunt die uit de analyse naar voren is gekomen. Dit projectplan moet ook worden uitgevoerd, door middel van een kick – off. Dit in een notendop wat ik bij jullie club ga doen.

Ik zal vooral op maandag en woensdag aan deze opdrachten gaan werken, zowel thuis als op de club. Ik hoop op een goede samenwerking met iedereen op de club en dat we elkaar kunnen helpen om Rijnsburgse Boys te kunnen verbeteren. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in!

Groeten,
Bart van Duijn