outhands

Enkele mededelingen van het Jeugdbestuur

“Uien”
Origineel idee om uien mee naar het veld te nemen. Het is natuurlijk het geuzenboegbeeld van ons dorp. Helaas werden deze uien projectielen waar je mee kunt gooien. Je kan er zelfs erg hard mee gooien. Ook werden de uien door onze toekomstige dorpsgenoten teruggegooid. Op dat moment werd het al minder leuk. Ook werd onze eigen keeper in de 2e helft met de uien bekogeld. Achteraf was het toch niet zo’n goed idee. Dus de les van deze uienwedstrijddag: uien gebruiken om de smaak van de haring te camoufleren, in de hachee doen en niet meenemen naar ons voetbalveld.

Ballen deel II
Tijdens de training van de D2 van afgelopen week werd er door iemand een trainingsbal gepakt en meegenomen. Gelukkig werd deze actie door de trainer van de D2 tijdig opgemerkt. De persoon in kwestie, die de bal van het trainingsveld pakte, verklaarde later, dat hij geen bal had om even een balletje te trappen en dat hij daarom dus een bal van dit team meepakte!
De ballenpakker begreep later ook wel, dat dit erg op diefstal, dan wel poging daartoe leek. Moraal van het verhaal: afblijven van clubballen.