outhands

Enkele mededelingen van het Jeugdbestuur

 Gevonden/verloren  voorwerpen, selectietrainers overleg en nog wat andere zaken  –   ( Een brief van Sint )
Gevonden kleding, schoenen, scheenbeschermers etc. zullen met ingang van aanstaande zaterdag terug te vinden zijn tegenover kleedkamer 7.  Alle kleding, die aangetroffen wordt op het complex gaat voortaan naar de schoonmaakruimte. Dit geldt niet voor gevonden kleding in de sporthal. Dit blijft in de sporthal.
Op de zaterdag staan tegenover kleedkamer 7 een aantal dozen met daarin de gevonden kleding van de afgelopen weken.
De ervaring leert, dat kleding soms na 2 weken door de verkeerde eigenaar wordt teruggebracht. Tref je de verloren/vergeten spullen niet direct aan, kijk dan de week erop nog een keertje.
Alleen op de speeldagen kan je zoekgeraakte spullen weer terugvinden.
Waardevolle spullen zoals GSM’s, portemonnees worden op het secretariaat bewaard.

Selectietrainers overleg
Maandag 13 november is er voor de selectietrainers van A1, B1 & B2, C1 & C2 en D1 & D2. een technisch overleg met Cock Jol.

Vuilnisberg
Op dinsdagmorgen heeft het jeugdbestuur een blik geworden in de gebruikte kleedkamers van de teams, die op maandagmiddag en avond trainen.
Er zijn kleedkamers, die normaal gebruikt zijn, maar er waren er een paar bij, die de aanblik van een vuilnisberg hadden.
Jongelui laat de kleedkamers gewoon bezemschoon achter. Schoonmaker Chiel moet toch geen onnodig werk gaan doen.!!!!!
 
Sinterklaas
Een berichtje voor de leiders van de F teams en de mini F.

De club heeft een brief ontvangen van Sint Nicolaas met daarin de toezegging, dat hij op zaterdag 2 december rond 09.00 uur een bezoek gaat brengen aan de kinderen van Rijnsburgse Boys. Kijk daarom zaterdag in de postbakjes in de bestuurskamer voor een informatiebrief over deze belangrijke gebeurtenis.