outhands

Eerste kinderbingo groot succes!

Vrijdag 10 oktober om half 7 was het al dringen geblazen bij de deur van de kantine van Rijnsburgse Boys. Eindelijk, na een jaar weg te zijn geweest (op de kerstbingo na), was er weer een ouderwetse  kinderbingo. Nou ja, helemaal ouderwets was het niet….

  

Tim Orlowski en Joost Kuhlmann waren er! Zij draaiden de nummers zoals geen ander dat had kunnen doen en riepen het luid en duidelijk om. Dat was ook wel nodig, want het was best een beetje rumoerig in de zaal met meer dan 100 kinderen die tegelijk in spanning zaten of zij misschien deze ronde bingo zouden hebben.

  

Er was van alles te winnen. Er waren speciale jongens- en meisjesprijzen waaruit de kinderen zelf mochten kiezen. De hoofdprijs was een bal met handtekeningen van het eerste en een echte Rijnsburgse Boys sjaal. Sandy van der Vijver was de gelukkige winnaar. Ook al schreeuwde de hele zaal: “Valse bingo, valse bingo”… Het mocht niet baten. Sandy heeft dus een mooie bal bij haar verzameling.

  

Na afloop hebben Tim en Joost nog handtekeningen uitgedeeld en toen was het echt tijd om naar huis te gaan!
De volgende kinderbingo is met kerst en ik heb me laten vertellen dat de kerstman weer een plekje heeft vrijgehouden in zijn agenda om erbij te zijn! Dus houd de site in de gaten, en tot dan!!