secretariaat

Eerste interland van Kevin Lamboo!

Enige tijd geleden hebben we vol trots op onze site kunnen melden dat Rijnsburgse Boys, in de persoon van Kevin Lamboo, een neo international in onze gelederen heeft. Kevin is als keeper door de KNVB gescout voor het Nederlands CP elftal. 

Op zaterdag 1 juni was het dan eindelijk zover! Na veel trainingen in Zeist te hebben mee gemaakt mochten Kevin en zijn mede internationals de nationale eer gaan verdedigen in en tegen het nationale CP elftal van België. De eerste officiële interland van Kevin Lamboo, keeper van Rijnsburgse Boys JO14-4 zat er dan echt aan te komen!!!!

De interland werd gespeeld in Brugge en werd vooraf gegaan door een officiële ontvangst inclusief lunch met het hele team en de voltallige begeleiding. Alles was fantastisch geregeld! Wat Kevin niet wist is dat er een hele groep ouders en teamgenoten vanuit zijn team bij RBB naar België waren afgereisd om Kevin en zijn team aan te moedigen! Dit geeft wel aan hoe blij de geelzwarte teamgenoten en staf zijn met Kevin!!!! De aanmoedigingen hebben zeker geholpen want Nederland won de wedstrijd van de buren met maar liefst 26-0! Het was een fantastische dag welke geweldig werd afgesloten door Kevin, zijn supporters en hun ouders met een lekker hapje en drankje in een lokaal restaurant.

Namens Rijnsburgse Boys willen we graag het volgende melden:
Kevin: van harte gefeliciteerd met je debuut in Oranje!
Als club zijn wij enorm trots op jou!!!! 
Ga zo door, we blijven al jouw avonturen in Oranje op de voet volgen!