Henk Hogewoning

Eerste boekjes voor goede doel gekocht door spelers Rijnsburg

Vorig seizoen verkocht Rijnsburgse Boys-supporter Loes Spruijt-van der Meer haar eerste kinderboek ‘SPOOK krijgt visite’ voor en na de wedstrijd Rijnsburgse Boys – AFC. Inmiddels is er een tweede kinderboek geschreven: ‘SPOOK speelt verstoppertje’. Ook nu wordt dit boekje verkocht rondom de wedstrijd Rijnsburgse Boys – AFC, komende zaterdag.

Ook in haar tweede kinderboekje speelt een kat genaamd Spook de hoofdrol. Hij is verdwenen en de hele buurt zoekt mee om hem te vinden. Het boekje is bedoeld als voorleesboekje voor het slapen gaan, maar ook kinderen die zelf net kunnen lezen, beleven er plezier aan. De opbrengst van de boekjes gaat naar goede doelen die zich inzetten voor mens en dier. 

Goede doelen
Een van die goede doelen is de stichting Avavieren. De stichting Avavieren (Actief VAkantie VIEREN) maakt vakantie vieren met een handicap of een dagje uit met een beperking voor iedereen mogelijk. Kinderen en volwassenen met een beperking hebben de ruimte en voorzieningen om te genieten van een fijne dag uit of een heerlijke strandvakantie aan de kust.

Thuiswedstrijd
Jeroen Spruijt bracht voor de wedstrijd tegen Quick Boys de eerste boekjes mee naar de club. De drie jonge vaders Wesley Zonneveld, Dennis van der Plas en Rob Zandbergen waren er snel bij om het boekje ‘SPOOK speelt verstoppertje’ te kopen. Rob: “Ik ben blij dat ik als een van de eersten het boekje kon aanschaffen. Het is een leuk boekje en dat de opbrengst ook nog eens naar het goede doel gaat, is fantastisch. Ik hoop dat veel Rijnsburgse Boys-supporters dit boekje gaan kopen.”

Verkoop
Het boekje ‘SPOOK speelt verstoppertje’ is zaterdag 28 oktober tussen 13.00 uur en 14.45 uur te koop in de kantine van Rijnsburgse Boys. Daarna speelt geel-zwart om 15.00 uur een thuiswedstrijd tegen AFC uit Amsterdam. Na de wedstrijd wordt het boekje ook verkocht in het sponsorhome.

Voor meer informatie, kijk op www.looz.nl. Via deze site is het boekje ook te bestellen. Namens de goede doelen… Bedankt! 

Titel: SPOOK speelt verstoppertje
Auteur: Loes Spruijt-van der Meer
Prijs: € 11,95