Bram van Egmond

Een woord van dank!

Afgelopen Paasweekend was een weekend vol tegenstellingen. Waar zaterdag aan het einde van de middag de club zwaar in mineur verkeerde was er maandagavond een heel ander gevoel wat overheerste.
Uiteraard was de overwinning van onze vlaggenschip tegen FC Lienden, na de oorwassing op Spangen, daar debet aan maar nog veel meer kwam het goede gevoel over wederom een grandioos georganiseerd Bakkerij Gebr. van Tilburg Uitjestoernooi.
2018-04-02 vanTILBURG UIENtoernooi huldiging (57 van 96)
Het bestuur is enorm trots op al die vrijwilligers die Tweede Paasdag vanaf 05:30 uur (toen het nog heel donker was) begonnen met de voorbereidingen van het toernooi.
Meer dan 50 van deze toppers waren er al op dat tijdstip!! Hierdoor waren we ruim voor de aanvang van het toernooi al klaar met de voorbereidingen.
De sporthal was omgetoverd in een soort “Ballorig”, de geluidinstallatie was met gemak bruikbaar voor een Nederlands popfestival en de vlaggen van hoofdsponsor Bakkerij Gebr. van Tilburg wapperde fier in de masten.
De toernooi leiding onder aanvoering van Karly van Duivenvoorde had haar zaakjes goed voor elkaar.
2018-04-02 vanTILBURG UIENtoernooi huldiging (15 van 96)
Het toernooi verliep zowel in de ochtend als in de middag vlekkeloos. Jammer dat Sem Borst uit onze J08-3 ongelukkig ten val kwam en zijn sleutelbeen brak (beterschap Sem!) maar dat was over de gehele dag met meer dan 1.000 kinderen en 200 wedstrijden de enige zware blessure die plaatsvond.
Vele ouders, opa’s en oma’s stonden in de ochtend ondanks de regen hun toppers van morgen aan te moedigen. Dat zelfde beeld (wel droger maar stukje kouder) was in de middag het geval. Voor de kinderen kan de volgende editie, 22 april 2019 is de dag, niet snel genoeg beginnen.
De prachtige foto’s genomen door Jan Jungerius op deze site zijn zeker de moeite waard om te bekijken.
Vrijwilligers, leden van de HKR, een ieder die heeft bijgedragen aan het slagen van dit geweldige jeugdtoernooi maar bovenal de toernooicommissie BEDANKT!!