outhands

Een prachtig D-junioren toernooi op Middelmors

Gisteren, 16 mei 2009, werd op onze eigen sportpark een toernooi georganiseerd voor alle D-junioren. Doordat Rijnsburgse Boys thuis moest spelen tegen IJsselmeervogels, konden we maar op 3 velden spelen. De dag begon met stralend mooi weer. De eerste spelers waren al om kwart voor acht aanwezig, en om half negen werden de 1e wedstrijden ook begonnen. Gelukkig werd de organisatie niet geconfronteerd met afzeggingen, zodat alle wedstrijden die ingepland waren ook gespeeld konden worden. Alle wedstrijden stonden onder leiding van onze eigen scheidsrechters.

Na de voorrondes werden de kruisfinales gespeeld. Deze wedstrijden waren super spannend, en moesten soms beslist worden door het nemen van penalty’s. Hierdoor kregen we als toernooi commissie te maken met een kleine uitloop in het programma, maar door de goede sfeer en de gezellige muziek die er rond de velden te beluisteren was, namen de deelnemers de vertraging voor lief.

Nadat ook de finales afgelopen waren, met als winnaars FC Lisse D1, FC Lisse D2, Rijnsburgse Boys D3 en FC Lisse D8, werden er nog door de beste penalty nemers van elk team penalty’s genomen op Mark Spekman en Mitchell Zandbergen. De winnaars hiervan mochten zichzelf tot penalty koning kronen. De winnaars waren: Kees Zonderland en Tjerk Koolstra.

Na afloop werden de scheidsrechters bedankt voor het fluiten van alle wedstrijden en de deelnemende teams bedankt met een beker en een leuk aandenken. De toeschouwers werden bedankt voor hun aanwezigheid en de aanvoerder van SHO bedankte de toernooi organisatie voor het leuke toernooi en het lekkere broodje frikandel.

Voor de sfeer impressie kunt u doorklikken naar de foto’s die door Jan Jungerius werden gemaakt.