outhands

Een kantine om trots op te zijn

Velen hebben het de afgelopen weken al gezien: we hebben een kantine om trots op te zijn!

Na enkele maanden voorbereiding werd op zaterdag 9 juni met vereende krachten de oude kantine volledig ‘gestript’. Nu, 8 weken later, is het op enkele details na klaar! Een prachtige kantine al zeg ik het zelf en afgaand op alle complimenten die ik de afgelopen 2 weken heb mogen ontvangen, ben ik zeker niet de enige die het mooi vind!

kantineN

De uitstraling is zoals die op ons hele sportpark is: professioneel, chique, praktisch, overzichtelijk en gewoon mooi! Ook hiermee lopen we weer ver vooruit op de rest van voetballend Nederland en zullen we ongetwijfeld weer als voorbeeld gaan dienen voor velen. Laten we dit zo houden met z’n allen en hou alles zoals het is: netjes!

Zoals reeds gemeld moeten er nog enkele details worden afgemaakt/ingevuld, maar als u het nog niet gezien heeft: kom langs en oordeel zelf. Morgenavond (dinsdag 7 augustus) speelt Rijnsburgse Boys vriendschappelijk tegen SVW ’27 en is de kantine uiteraard geopend. Kom langs en laat u verbazen

Zaterdag 11 augustus a.s. speelt Rijnsburgse Boys wederom thuis en dan tegen Ter Leede om 16.00uur. In verband met de Bloemencorso zal de kantine pas om 15.00uur geopend worden! Hou daar rekening mee a.u.b.

Tot slot een dankwoord aan iedereen die heeft meegeholpen aan de verfraaiing van de kantine; betaalde en vrijwillige krachten waren er in grote getalen en daarom namens het bestuur van Rijnsburgse Boys: BEDANKT!