outhands

Een gewaarschuwd mens…..

2 weken geleden stond dezelfde kop boven een artikel over het ‘fout parkeren’ van fietsen. In dat stuk werd verteld dat er de komende 2 zaterdagen gewaarschuwd ging worden en velen hebben inmiddels een sticker op hun fiets gevonden met een laatste waarschuwing

Zaterdag 3 september gaan we fietsen en/of scooters die (wéér) fout staan, dus niet in de daarvoor bedoelde fietsenstalling, verwijderen! Dit in samenwerking met de politie, zodat Rijnsburgse Boys niet aansprakelijk kan worden gesteld voor eventuele schade aan fiets en/of scooter

Vriendelijk verzoek is daarom aan een ieder die met de fiets naar ons sportpark komt: zet de fiets in de fietsenrekken. En tevens het verzoek aan ouders, leiders en trainers: geef het aan de kinderen door om gezeur te voorkomen. Ook een stukje dicipline hoort bij deelname aan onze vereniging.

En voor diezelfde ouders, leiders en trainers het volgende verzoek: parkeer uw auto in de daarvoor aangegeven vakken en niet daarbuiten! Elke week zijn er weer een aantal die het presteren om hun auto zo te parkeren dat (in noodsituaties) er niemand meer langs kan! Dit gaat een keer fout en wat is er nou makkelijker dan 3 minuten te lopen en uw auto bij Cas Zwaan te parkeren? Voorkomen is beter dan genezen!

Aangezien de politie zaterdag aanwezig is, zullen zij ook de foutparkeerders aanspreken zodra ze het zien en tot bekeuren overgaan als zij dit nodig achten!

Namens het bestuur hartelijk dank voor de medewerking