Lewina Blom en Patricia Duindam

Een geslaagde vriendinnenmiddag bij Rijnsburgse Boys

Op woensdag 12 april was het dan zover. Na weken van voorbereiding konden we circa 75 meisjes begroeten op ons sportcomplex. De weergoden waren ons gelukkig goed gezind, want we hebben het de hele middag droog gehouden.

De aanwezige meisjes waren onderverdeeld in 8 groepjes. Voor ieder groepje was er een vrijwilliger geregeld die de begeleiding deed. De spellen, die allemaal al klaar stonden, konden door ieder groepje worden afgewerkt in een vooraf bepaalde volgorde. De meisjes hebben de volgende spellen gedaan: Groot partijspel, ren je rot, gaten schieten, paaltjes voetbal, klein partijspel, jeu de bal en voetbowlen. Tussendoor werden de meisjes nog voorzien van lekkere limonade en een speculaas koekje. Ook de aanwezige vrijwilligers werden door de koffie/thee dames Karin en Evie voorzien van de nodige koffie en thee.

Na afloop werd iedereen in de kantine bedankt voor de aanwezigheid en werden er nog een aantal meisjes naar voren geroepen voor het in ontvangst nemen van een wel verdiende prijs. Voor alle meisjes was er bij het verlaten van de kantine nog een lekker zakje chips en een aandenken.

Rest ons nog om alle vrijwilligers en alle meisjes te bedanken voor hun enthousiaste bijdrage aan deze geslaagde middag. En wil je iedere week trainen en voetballen, geef je dan snel op via onze site www.rijnsburgseboys.nl onder het hoofdstuk Ledenadministratie vind je een speciale regel voor het aanmelden van het lidmaatschap.