outhands

Een geslaagde 6e editie Raboschoolvoetbaltoernooi

 Afgelopen donderdag is voor de 6e keer het Raboschoolvoetbaltoernooi georganiseerd bij Rijnsburgse Boys. Er hebben bijna 200 kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 van de Rijnsburgse basisscholen aan meegedaan.

Tweehonderd kinderen, dat is best veel! Er is dan ook van te voren aardig wat werk verzet door de commissie.  De dinsdag van te voren was het weer spannend of we voldoende vrijwilligers konden vinden om het toernooi volledig te bemannen, maar zoals elk jaar is het ons toch weer gelukt! Mede dankzij de hulp van de C-junioren die het fluiten grotendeels voor hun rekening hebben genomen. Jongens bedankt!

Het toernooi is verder super verlopen. Natuurlijk zijn er kleine probleempjes geweest zoals watergevechten in de gang (wat wil je met zulk weer!) en spelertjes die meedoen met een team waar ze niet bij horen. Maar al met al kunnen we met elkaar terug kijken op een zeer geslaagde dag met mooi weer en gezellige teams! De kinderen zijn van half 1 tot half 6 bezig geweest met voetballen en penaltyschieten. Penaltyschieten bij Echte keepers, dat valt nog niet mee!! Mitchel en Marije, bedankt! Ook de kleintjes hoefden zich niet te vervelen, zij konden zich lekker uitleven op het springkussen.
De Emmaschool is er vandoor met de wisselbokaal. Ze hadden hem dan ook dubbel en dwars verdiend! Gefeliciteerd!

Tot slot willen wij als commissie alle vrijwilligers bedanken en hopen we dat we volgend jaar weer op jullie mogen rekenen!

(binnenkort staat er een hele fotoserie van het toernooi op de site)