Bram van Egmond

Drukkerij De Bink nieuwe Tulp-sponsor

Het bestuur van de Business Club  Rijnsburgse Boys is bijzonder trots, u te kunnen mededelen dat afgelopen week Drukkerij De Bink B.V.  het nieuwe contract voor het  Tulp sponsorschap heeft ondertekend.

bink

De Bink, meer dan alleen drukwerk
Wij hebben graag tevreden klanten. Hoe wij daarvoor zorgen? Door blijvend hoge eisen te stellen aan onze kwaliteit en een oplossing te bieden voor elke vraag. De Bink gaat daarom ook met zijn tijd mee. Want de van oorsprong traditionele drukkerij (sinds 1882) zijn we uitgegroeid tot een totaalaanbieder voor online en offline communicatiemiddelen. Wij combineren ambachtelijke druk- en printtechnieken met nieuwe media. Of het nu gaat om het vormgeven van een poster, het bouwen van een app, het verzorgen van uw direct mailing of om uw drukwerkmiddelen in een webwinkel te plaatsen, wij ontzorgen u van concept tot eindproduct!

DB_pernixbord

Specialismen
Brochures, Folders, Boeken, Jaarverslagen, Printing On Demand, Uitnodigingen, Posters, Huisstijlen, Letterpress, Pregen, Folie, Boekdruk, Stansen, Rillen, Igen, Print, Offset, Ontwerp, Opmaak, Vormgeving