Henk Hogewoning

Drie nieuwe sponsoren voor Rijnsburgse Boys

Recentelijk mocht Bram van der Spijk, secretaris van de businessclub, drie nieuwe sponsoren verrassen met een mooi welkomstgeschenk. Hieronder stellen de kersverse businessclubleden zich voor.

Strandpaviljoen Zee en Zon
Zee en Zon is een sfeervol jaarrond strandpaviljoen, gelegen tegenover het centrum van Katwijk. Bij Zee en Zon kun je het hele jaar genieten: van een kopje koffie met wat lekkers erbij, een lekkere lunch of aan het einde van de stranddag een borreltje of een heerlijk diner. De ideale strandvakantie beleef je in een van de strandhuisjes van Zee en Zon. Wat Zee en Zon betreft mag de zon elke dag schijnen.

Niels Adegeest
Het tweede nieuwe businessclublid is Niels Adegeest. Zijn zoon Quinten speelt momenteel in de huidige JO11-1 en Niels is enthousiast supporter van het team van zijn zoon en van het eerste.

Niels: “Na meer dan 25 jaar in de accountants- en adviespraktijk van Deloitte, heb ik in 2023 de stap naar het ondernemerschap gezet. Mijn ervaring zet ik nu graag in bij praktijkgerichte opdrachten op het brede vlak van interne beheersing en organisatieontwikkeling, met een focus op maatschappelijk relevante organisaties in de publieke sector. Wat mij drijft is het verband tussen vaak moeilijke thema’s in de Nederlandse maatschappij, de rol die maatschappelijke en publieke organisaties daarin spelen en de bijdrage die ik daaraan kan leveren met mijn kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsvoering, op thema’s als risicomanagement, control, procesontwerp, procesverbetering en audit-readiness.

Naast mijn werk voor mijn eigen onderneming, ben ik een partnership met Vinario aangegaan. Dit geeft mij de kans om samen te werken aan mooie opdrachten en om kennis te delen en te ontwikkelen. Vinario is een jong en snelgroeiend kantoor gespecialiseerd in advies & control. Met onze diensten helpen we non-profitorganisaties om financieel en bedrijfsmatig volledig in control te zijn. Zo doen wij waar wij goed in zijn en dragen we bij aan het succes van organisaties die op hun manier de wereld een beetje beter of mooier maken.”

Martin den Dekker
De derde nieuwe (privé) sponsor is Martin den Dekker. Na de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen, eind mei tegen Noordwijk, tekende Martin zijn sponsorcontract in het bijzijn van John Spekman en Bram van der Spijk.

Rijnsburgse Boys en de businessclub hopen de nieuwe sponsoren in het nieuwe seizoen vaak in de businessclub te zien tijdens de wedstrijden van het eerste elftal.