Henk Hogewoning

Drie nieuwe sponsoren voor businessclub

De businessclub van Rijnsburgse Boys verwelkomt drie nieuwe sponsoren: twee internationale bloemengroothandelsbedrijven (Flowervision Birmingham en W.J. van Egmond B.V.) en Postmus Sierbestrating (dat ook andere producten voor de tuin levert). Hieronder stellen we ze voor.

Postmus
Postmus brengt alle tuinwensen samen onder één dak. Ben je op zoek naar tuininspiratie voor een nieuwe tuin? Bezoek dan een van de showrooms in Valkenburg (ZH), Lisse, Zwaanshoek of Amsterdam. De tuinexperts van Postmus helpen je graag verder om jouw droomtuin te realiseren. Dit start met het maken van een mooi 3D-tuinontwerp, waarna wij je totaal kunnen ontzorgen tot en met de aanleg. Alleen de tuinmaterialen nodig? Dat is uiteraard ook mogelijk. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen in één van onze showrooms.

Jeroen Postmus (rechts) en René Vletter namens de businessclub

Flowervision Birmingham LTD
Flowervision Birmingham is een zelfbedieningsgroothandel die uitsluitend business-to-business bloemen, planten en aanverwante producten levert. Flowervision Birmingham, opgericht in 2013, is steeds sterker geworden in de loop van de jaren wat betreft het aanbod, de service en het klantenportfolio. De voortdurende groei is een geweldig bewijs van het harde werk, de toewijding van het hele Flowervision Birmingham-team, dat onvermoeibaar werkt om eersteklas producten te leveren.

Flowervision biedt een exclusieve bezorgservice van 6 dagen per week (en 7 dagen per week tijdens piekperiodes), die een groot deel van het Verenigd Koninkrijk bestrijkt, in het noorden van Cheshire en Shropshire tot aan Leicestershire/Northampton, en in het zuiden in onder andere Oxfordshire, Gloucestershire en Milton Keynes. De klanten profiteren van de uitstekende marktkennis van de inkoopafdeling in Nederland, waardoor Flowervision ook een uitgebreid assortiment hoogwaardige kamer- en buitenplanten en andere producten tegen zeer concurrerende prijzen kan aanbieden.

Onno en Nick Martens van Flowervision Birmingham.

W.J. van Egmond B.V.
Cash & Carry W.J. van Egmond is gevestigd in het Franse Le Mans. In de modern ingerichte winkelruimte is een groot assortiment bloemen, planten en decoratieartikelen aanwezig voor bloemisten in Le Mans en omgeving. De vestiging is elke werkdag en op zaterdagochtend geopend.

W.J. van Egmond levert meerdere keren per week verse producten aan de cash & carry en biedt een zeer hoogwaardige dienstverlening. Naast de mogelijkheid om de cash & carry te bezoeken en te profiteren van het advies van specialisten, kunnen klanten er ook voor kiezen op afstand te bestellen in de online winkel via www.wjvanegmond.nl. Klanten die niet in de gelegenheid zijn om de aankopen zelf op te halen, kunnen hun bestellingen laten bezorgen in hun winkel.