outhands

Draaiboek tot kampioenswedstrijd zaterdag 13 mei

Deze hele week staat bij Rijnsburgse Boys in het teken van de kampioenswedstrijd tegen FC Lisse want er moet natuurlijk vanalles geregeld worden. Hier volgen een aantal punten die deze week prioriteit hebben:

Voorverkoop
Donderdag van 18:00 tot 20:00 voorverkoop entree- en buskaarten in de kantine. Voorkom lange wachttijden bij de kassa van FC Lisse.

Kaartverkoop sponsoren
Donderdag kaartverkoop/reserveringen zitplaatsen sponsors. Sponsoren kunnen bij Arie Durieux via de mail of telefoon maximaal 2 zitplaatsen reserveren, en afhalen a.s. donderdagavond tussen 18.00 en 20.00 in het sponsorhome. Alle kaarten die niet gereserveerd zijn of op niet opgehaald worden voor donderdagavond gaan in de normale verkoop. OP=OP

Stewards
Er worden nog stewards gezocht voor het begeleiden van de supporters. Vind je het leuk om op deze bijzondere dag de club een handje te helpen, meld je dan aan bij Arie Durieux.

Het draaiboek bij het eventueel behalen van het kampioenschap zal pas op zijn vroegst vrijdag vrij worden gegeven. Dat verschijnt natuurlijk zo snel mogelijk op de site.