outhands

Donderdag tweede verkoopronde Vitesse – RBB

 Nog geen kaarten voor de wedstrijd tegen Vitesse? Op donderdag 28 oktober van 19.30 – 20.30 uur zal er in de kantine een tweede voorverkoop zijn.

Er zullen combikaarten worden verkocht voor € 20,00 (ongeacht de leeftijd) en daarvoor krijgt men een busreis naar het Gelredome, toegang tot een speciaal voor Rijnsburgse Boys gereserveerd vak in het stadion en uiteraard de terugreis met de bus naar Middelmors

(Voorlopige) vertrektijd vanaf Middelmors is 16.00 – 16.30 uur. Alcohol en roken is verboden in de bus en misdragingen in en om het stadion worden niet getolereerd!

Alleen een toegangskaart voor het stadion is ook te koop bij Rijnsburgse Boys en kost € 7,50 en hiervoor zit men in het gereserveerde RBB-vak (andere vakken niet leverbaar)

Parkeren is mogelijk bij het Gelredome, alleen dient daarvoor een parkeerkaart te worden aangeschaft (kost € 9,00 per kaart) en in de omgeving van het Gelredome is parkeren onmogelijk. Op enige afstand van het Gelredome is betaald parkeren wel mogelijk. Deze kaarten zijn ook te koop tijdens de voorverkoop vanavond. We krijgen er echter ‘maar’ 50, dus wie het eerst komt………

Tevens zijn wij er op gewezen dat ROKEN IN HET STADION absoluut verboden is. Hiervoor worden direkt boetes opgelegd en alleen op de aangegeven plekken mag gerookt worden!

Laten we er met z’n allen een voetbalfeest van maken en reserveer woensdag 10 november in de agenda’s.

Vitesse – Rijnsburgse Boys
KNVB-Beker
Gelredome (Arnhem)
10 november, aanvang 20:00 uur