Henk Hogewoning

Donderdag en zaterdag voorverkoop Quick Boys – Rijnsburg

Op dinsdag 21 september (aanvang 20.00 uur) speelt Rijnsburgse Boys op sportpark Nieuw Zuid in Katwijk tegen Quick Boys. De winnaar van dit duel in de tweede kwalificatieronde van het KNVB-bekertoernooi, plaatst zich voor de eerste ronde van het toernooi, waarin ook de profclubs instromen, met uitzondering van de clubs die Champions League en Europa League spelen.

Leden, businessclubleden en bordsponsoren van Rijnsburgse Boys kunnen in de voorverkoop kaarten kopen voor het uitvak van Rijnsburgse Boys. De voorverkoop is op donderdag 16 september van 19.30 tot 21.00 uur en op zaterdag 18 september van 10.00 tot 11.30 uur. De kaarten zijn verkrijgbaar in de fanshop naast de kantine op sportpark Middelmors. Er kan uitsluitend met de pinpas worden afgerekend. De voorverkoop is alleen voor leden van Rijnsburgse Boys. Zonder ledenpas kan men geen kaart kopen.

Zitplaatsen
Voor oudere supporters van Rijnsburgse Boys (65+) zijn 50 tribunekaarten beschikbaar. Ook deze kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar. De zitplaatsen zijn alleen te koop op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.

Kosten kaarten
Een staanplaats kost € 12,50 en een tribunekaart € 15,-. Kinderen t/m 12 jaar betalen € 5,-.

Vaccinatiebewijs en negatieve coronatest
Bij Quick Boys hebben bezoekers van 13 jaar en ouder alleen toegang tot de wedstrijden als zij in het bezit zijn van een geldig vaccinatiebewijs (QR-code op de telefoon), een herstelbewijs dat niet ouder is dan zes maanden of een negatief testbewijs niet ouder dan 24 uur. Tot enkele uren voor de wedstrijd kan iedereen een afspraak maken voor een test via www.testenvoortoegang.nl. De dichtstbijzijnde testlocatie is in Warmond.

Toegang tot sportpark Nieuw Zuid
Rijnsburgse Boys-supporters hebben toegang tot het sportpark van Quick Boys via de ingang bij het parkeerterrein in de zuidduinen op de Sportlaan (bij de Soefitempel) en niet via de hoofdingang.