Jaco Hogewoning

Diverse aanpassingen aan de website

De afgelopen weken zijn er in samenwerking met Solid Online diverse pagina’s aangepast/vernieuwd/toegevoegd op de website van RBB. Zo zijn er nu nieuwe pagina’s waarop je in één oogopslag kan zien wat het complete programma is op een zaterdag. Maar er is ook een pagina waarop je alle uitslagen van een speelronde bij elkaar kan zien. Deze twee nieuwe pagina’s zijn te vinden op zowel de ‘Senioren’ als de ‘Jeugd’ pagina. Standaard wordt het programma van de komende twee weken en de uitslagen van de afgelopen twee weken getoond. Maar met behulp van een aantal velden kan je bijvoorbeeld ook alle wedstrijden opvragen voor één team.
Naast de pagina’s met de uitslagen en het programma zijn afgelopen weken ook nieuwe pagina’s met de teamindelingen en de telefoonlijst voor komend seizoen online gezet. Vandaag is daar een pagina met het nieuwe trainingsrooster bijgekomen.
Binnenkort worden ook de nieuwe teampagina’s voor alle jeugd teams op de website gezet. Een gevolg hiervan is dat er geen teampagina’s van derden, bijvoorbeeld ditismijnteam.nl, op de website meer gaan komen. Een groot voordeel is dat alle teampagina’s dezelfde layout gaan krijgen en voor een groot gedeelte automatisch gevuld gaan worden. Daarnaast wordt er nu hard gewerkt aan een systeem waarmee het heel eenvoudig wordt om stukjes of foto’s aan je teampagina toe te voegen. Meer hierover volgt binnenkort.
Bij deze nodigen we je uit om de nieuwe aanpassingen te bekijken en eventuele vragen/opmerkingen te mailen naar hjo@rijnsburgseboys.nl. Dit geldt ook voor opmerkingen over de telefoonlijst en/of het trainingsrooster. Omdat we dit rooster zo snel mogelijk definitief willen maken, willen we eventuele opmerkingen hierover uiterlijk 18 augustus ontvangen.
Namens de Technische Commissie