outhands

Discipline gevraagd bij Rijnsburgse Boys

Een nieuw seizoen is afgelopen week gestart en dus wil het bestuur u nogmaals de ‘regels’ op het hart drukken. Dit wil nog wel eens versloffen en de afgelopen weken zijn er al wat maatregelen genomen. Voor de duidelijkheid noemen we ze hieronder nog maar eens. Ze zijn logisch en zouden voor iedereen duidelijk moeten zijn, maar sommigen begrijpen het nog steeds niet. Of willen het niet begrijpen. En begin nou niet dat Rijnsburgse Boys er alles aan doet om leden weg te jagen, of dat er meer regels dan voetballers zijn. Dat is namelijk niet zo: de regels zijn er niet omdat het bestuur het zo leuk vind, maar omdat ze noodzakelijk zijn geworden! Kijkend naar de afgelopen jaren vooral! Er is het afgelopen seizoen voor € 7.240,00 schade toegebracht aan ons prachtige sportpark……… Zegt dat niet genoeg?

Kijk dus ook om u heen en maak ons erop attent als er dingen gebeuren die niet kunnen! Laten we er met z’n allen voor zorgen dat we een sportpark houden waar we trots op kunnen zijn! Discipline is hierin vereist

– Parkeer uw auto alleen in de aangegeven, en dus daarvoor bestemde, vakken. Ook niet ‘voor een paar minuten’, want die paar minuten kan het precies gebeuren dat er hulpverlenende diensten bij moeten en dat is (al jaren) nagenoeg onmogelijk. Laten we met ingang van dit seizoen WEL dit ter harte nemen en alleen parkeren in de vakken. Ook niet op invalide parkeerplaatsen, ook niet naast de vakken ‘want er kan toch makkelijk iemand door’. Gewoon NIET DOEN!
– Scooters/fietsen en brommers mogen alleen geparkeerd worden in de daarvoor bestemde vakken. Dus niet op de parkeerplaats achter de kantine/sporthal, niet bij het toegangshek naast veldje 8 en niet voor de kantine
– Hekken staan er niet om in te klimmen, dus doe dat ook niet. Loop gewoon even om en/of zoek een deurtje in het hekwerk. Daar zijn ze namelijk voor
– Roken in de kleedkamers is niet toegestaan
– Alcohol drinken in de kleedkamers is niet toegestaan
– Eigen drankgebruik in de kleedkamers is dus ook niet toegestaan
– Alcohol rondom veld 1 mag ook niet (regels KNVB)
– Alleen spelers/speelsters en begeleiding mogen op de kunstgrasvelden als men daar moet spelen; supporters en overige aanhang dus niet!
– Roken, alcohol drinken en op het kunstgras aanwezig zijn mag dus ook niet; het hekwerk staat er niet voor niets
– Voor de A-junioren, Dames en Senioren geldt een ‘goedkoper’ bier actie:
Alleen bij THUISwedstrijden kunnen zij het eerste vaatje bier (thuistap met inhoud 4 liter) kopen voor € 15,00
Hiervoor vraagt u aan de bar om een teamvaatje. Alle vaatjes die daarna volgen kosten € 25,00
– U komt in een schone kleedkamer; laat deze dan ook schoon achter! Mocht u NIET in een schone kleedkamer komen, meldt u dit dan direct in het secretariaat. Dan kan u voorganger daarop aangesproken worden nl.
– In de gangen en/of kleedkamers niet voetballen a.u.b. Er hangen en staan dure spullen, die niet kapot hoeven
– Als u iets opent dat op slot is/zit, doe dit dan ook weer op slot als u weggaat. Er verdwijnen nl. alleen maar spullen en ze leggen er nooit iets bij!
– Als u een ballenkar pakt, zet deze dan ook terug. Laat hem niet bij het secretariaat rondzwerven. Ook hier worden nooit ballen bijgelegd nl.
– aan alle teams die als laatste op een veld spelen: wilt u na afloop de cornervlaggen meenemen en naast de ingang bij het secretariaat neerzetten alstublieft

Tot slot willen wij u danken voor de aandacht en vooral voor het begrip: Rijnsburgse Boys verzint deze regels niet om u te pesten, maar omdat ze noodzakelijk blijken te zijn!