outhands

Diploma-uitreiking BOS Scheidsrechterscursus

Op 3 maart is er op de accomodatie van Rijnsburgse Boys een BOS Scheidsrechterscursus van de KNVB gestart. Deze cursus (die 7 avonden telde) werd gegeven door Topklasse-scheidsrechter Cees van Duyn. Dit leek van tevoren erg lang maar als snel werd duidelijk dat Cees van Duyn op een leuke en begrijpelijke manier kan lesgeven.Met een leuke afwisseling van theorie en met tips uit zijn eigen ervaringen vlogen de lessen om!

 Les 1, 2 en 3 was voornamelijk theorie, al ging men af en toe ook naar buiten voor praktijkvoorbeelden.

Les 4 en 5 waren twee beoordelingswedstrijden, wat met 16 scheidsrechters nog behoorlijk puzzelen bleek.

Les 6 was het examen; dit waren 40 pittige meerkeuzevragen. Cees van Duyn was dan ook trots toen bleek dat alle 16 deelnemers waren geslaagd, iets wat zeker niet vanzelfsprekend is!

 

De geslaagden van RBB:
– Sjoerd Knegt
– Frits van der Kroft
– Jan Koemans
– Jan Haasnoot
– Peter Noordermeer
– Lars van Bezouw
– Jaco Hogewoning
– Cees Heemskerk

 

Les (avond) 7 stond in het teken van de badge-uitreiking en de afsluiting van de cursus. Dit vond plaats in het sponsorhome van Rijnsburgse Boys en was uiteraard weer prima verzorgd met een hapje en drankje!

Vervolgens werden de badges door Cees uitgereikt; in combinatie met bloemen en met een voor iedereen persoonljk woordje.

Bij deze de terechte complimenten voor Cees van Duyn voor de zeer leerzame en leuke cursus en Rijnsburgse Boys voor de prima organisatie!

 

 

Ook enthousiast geworden voor een scheidsrechtercursus? Meld je dan aan bij Rijnsburgse Boys en wie weet gaat er weer snel een nieuwe KNVB BOS-Cursus starten!

 

 

Gisteravond was de badge-uitreiking… Hieronder een impressie:

Foto10

Foto13

Foto1

Foto2

Foto7

Foto6

Foto5

Foto4

Foto3

Haasnoot