Bram van Egmond

Rijnsburgse Boys verliest nipt van Jong ADO Den Haag

Rijnsburgse Boys heeft dinsdagavond nipt van de beloften van ADO Den Haag verloren. Op een koud kunstgrasveld werd het 1-2 voor de bezoekers.
Met name in de eerste helft was Rijnsburgse Boys de betere ploeg, al moest het wel al in de tweede minuut de openingstreffer tegen incasseren. Met een 0-1 achterstand ging Rijnsburgse Boys vervolgens op jacht naar de gelijkmaker. Na een half uur spelen werd de stand gelijk getrokken door Jayson Halman, die fraai van net buiten het strafschopgebied het gaatje in de korte hoek wist te vinden: 1-1.
In de tweede helft was het een meer gelijk opgaand beeld, waarin ook terug te zien was dat Rijnsburgse Boys door wat wisselingen aan fysieke kracht moest inleveren. Waar een ieder dacht dat men huiswaarts ging keren met een gelijkspel , wisten de beloften uit Den Haag in de slotminuut nog de overwinning zeker te stellen.
Rijnsburgse Boys – Jong ADO Den Haag 1-2 ( 1-1 )
1. Maarten Reijneveld: 0-1
31. Jayson Halman: 1-1
90. Maarten Reijneveld: 1-2