outhands

Dinsdag 8 augustus Rijnsburgse Boys – FC Porto

 In het oefenprogramma van Rijnsburgse Boys is een prachtige tegenstander toegevoegd. FC Porto, de club van trainer Co Adriaanse, traint volgende week in Nederland en was op zoek naar een geschikte oefenpartner. Adriaanse moet nog goede herinneringen hebben aan Rijnsburgse Boys waartegen hij oefende toen hij nog coach van Ajax was. Met zijn huidige team, FC Porto de kampioen van Portugal, komt Adriaanse op 8 augustus graag naar Rijnsburg. De wedstrijd wordt op sportpark Middelmors gespeeld en begint om 19.00 uur. De kassa’s op het sportpark zijn vanaf 17:30 uur geopend. Ook is er voorverkoop en deze start op vrijdag 4 augustus.

FC Porto won in 2003 de UEFA Cup en een jaar later waren zij de verrassende winnaar van de Champions League. Het team van Co Adriaanse en assistent Jan Olde Riekerink komt naar Nederland met de volgende spelers:
Adriano, Alan, Anderson, Bosingwa, Bruno Alves, Bruno Moraes, Cech, Diogo Valente, Ezequias, Helton, Ibson, João Paulo, Jorginho, Lisandro Lopez, Lucho González, McCarthy, Paulo Assunção, Paulo Ribeiro, Pedro Emanuel, Pepe, Quaresma, Raul Meireles, Ricardo Costa, Sokota, Vieirinha e Vítor Baía.

Voor deze wedstrijd zijn de volgende entreeprijzen van toepassing. Deze prijzen gelden ook voor leden en donateurs van Rijnsburgse Boys.
 
Zitplaats: €10.00
Staanplaats: €7.50
Kinderen/65+: €5.00
 
Voorverkoopadressen: Aandewiel Sports & Fashion en Videoland. (vanaf vrijdag 4 augustus)
Aanvang wedstrijd 19.00 uur, Sportpark open om 17:30 uur.