karly

Dingeman Hoek Zwiebeln Hallen Toernooi 2018-2019

Weet u het nog? December 2011-Januari 2012? Een fantastisch spektakel vond er toen plaats in sporthal Middelmors. Het allereerste Zwiebeln Hallen Toernooi vond toen plaats. Afgekeken van het Hallenfussball in Duitsland en wat in Duitsland kan, kan ook bij Rijnsburgse Boys.
En dat hebben we geweten, want het was 2 weken lang een feest. Om mee te doen, om mee te maken en om mee te helpen!
Na jaren van afwezigheid is er voor dit jaar een hoofdsponsor gevonden, waar wij super trots en blij mee zijn: Dingeman Hoek heeft zijn naam verbonden aan dit prestigieuze toernooi! Vandaar dat wij op donderdag 27 december 2018 kunnen starten met het Dingeman Hoek Zwiebeln Hallen Toernooi. Tot en met zaterdag 5 januari 2019 zijn er tal van toernooien op een schitterende kunstgrasmat, met boarding rondom, in sporthal Middelmors.

Dingeman Hoek is inmiddels wereldwijd actief, met export naar tientallen landen. Dingeman Hoek is een dynamisch groothandelsbedrijf, met een gerenommeerde reputatie in snijbloemen en bladgroen, met een verkoopvestiging binnen Bloemenveiling FloraHolland Rijnsburg.
Bij Dingeman Hoek vindt u een totaalpakket (snij)bloemen, planten, bladgroen en accessoires. Hun locatie met bijbehorende Cash & Carry is gevestigd op bloemenveiling Royal FloraHolland Rijnsburg. Hun webshop is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar en hun vestiging in Rijnsburg 7 dagen per week open en wel van maandag t/m vrijdag 01.00 tot 15.00 uur. Op zaterdag van 07.00 tot 09.00 uur en zondagmiddag van 15.00 tot 18.00 uur.
Op www.dingemanonline.nl kunt u alle informatie vinden die u zoekt!
Door het contract wat Rijnsburgse Boys en Dingeman Hoek hebben ondertekend, zijn we verzekerd van een nieuw spektakel! Hoe de agenda precies zal zijn, is op dit moment nog niet helemaal duidelijk. Wel kunnen we verklappen dat de selectieteams van de regio mee gaan doen, dat er een 35+ en 50+ toernooi komt (met alle toppers van weleer), het traditionele G-toernooi en nog veel meer activiteiten. Hou daarom de aparte pagina op deze website, FaceBook en de website van Rijnsburgse Boys in de gaten en zorg dat u erbij bent!
Zaterdag 17 maart werd het contract met hoofdsponsor Dingeman Hoek getekend