outhands

Dick Schoneveld in de scheidsrechters vut

Dick Schoneveld, de altijd fair leidende scheidsrechter,  heeft op zaterdag 24 maart 2007 voor de laatste maal als referee binnen de lijnen gelopen. Tijdens en na de wedstrijd van de Rijnsburgse Boys B2 tegen VV Leiden heeft Dick afscheid genomen van zijn taak als scheidsrechter. Onder toeziend oog van zijn vrouw en dochter kreeg hij aan het eind van de wedstrijd bloemen aangeboden door Daniel Kralt.

  

Dick, namens de jeugdleden, jeugdbestuur en alle andere mensen van de club hartelijk dank voor al de keren, dat jij als leidsman bent opgetreden.

  

Dick heeft daarnaast besloten zijn scheidsrechters outfit als kavel in te brengen tijdens de Paasveiling.  Dus!!!!!! liefhebbers van een scheidsrechters outfit met een story, pak je kans!

Door het vertrek van Dick is de scheidsrechterspoule helaas wat kleiner geworden, maar wij hopen deze week helder te hebben, wanneer de scheidsrechters cursus gaat starten. Hoe hiervoor de site in de gaten.
Voor degenen, die regelmatig of onregelmatig een wedstrijd willen fluiten, bestaat nog de mogelijkheid om zich aan te melden voor deze cursus ( secretariaat/ Daniel Kralt /Jan Heemskerk/Sam)
Doe  het svp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De jeugd van Rijnsburgse Boys heeft u nodig.