outhands

Dick Heemskerk en Hans Schot blijven ook

Vanavond heeft het bestuur overeensteming bereikt met Hans Schot en Dick Heemskerk die beiden hebben toegezegd ook het volgende seizoen de technische staf ‘compleet te maken’ 

Assistent-trainer Dick Heemskerk is bezig aan zijn 2e seizoen naast trainer Ted Verdonkschot; de jaren daarvoor was hij (behalve assistent van Ted) ook de trainer van het 2e waarmee hij in zijn ‘laatste’ seizoen ook het kampioenschap behaalde. De taak van trainer van het 2e is inmiddels overgenomen door Arie van Dijk en is Dick dus ‘full-time’ assistent trainer. Komend seizoen zal hij naast zijn oud-ploeggenoot Niek Oosterlee op de bank plaatsnemen!

Keepers-trainer Hans Schot moet inmiddels ook een geel-zwart hart hebben, want nadat hij zijn carrière als ‘aktief keeper zijn’ afsloot bij Rijnsburgse Boys, heeft hij de taak van keeperstrainer op zich genomen en dat doet hij dus met verve. Getuige de uitstekende kwaliteiten van de selectie-keepers van Rijnsburgse Boys die unaniem aangaven graag met Hans verder te willen!

Dick en Hans, veel succes voor de rest van dit seizoen en bij deze alvast voor komend seizoen!