outhands

Dick Heemskerk blijft assistent-trainer

 Verheugd kan de technische commissie u melden dat er een akkoord is bereikt met assistent trainer Dick Heemskerk. Inmiddels staat ‘oer-Rijnsburg’ Dick alweer voor het 12e seizoen als de assistent-trainer voor de groep.

Nadat hij gevraagd werd door Cock Jol voor die functie, nam hij de taken van Cock over halverwege het seizoen. Vervolgens was hij de assistent-trainer naast Wim Schaap en Ted Verdonkschot, alvorens Niek Oosterlee hem ook graag naast hem wilde hebben en dat inmiddels alweer 3 seizoenen met verve doet!

In een reactie zegt Dick: “Dat tot nu toe heel veel spelers en trainers blijven tekent de saamhorigheid binnen de spelersgroep, maar ook zeker tussen de trainers. Wij hebben allemaal dezelfde beslissingsbevoegdheid, alleen is Niek de eindverantwoordelijke. Binnen de trainersstaf is alleen op papier ‘onderscheid’ en we vullen elkaar perfect aan. En dat is denk ook de reden dat iedereen graag bij Rijnsburgse Boys blijft. Ik dus ook!”

Bij deze feliciteren wij Dick met zijn nieuwe overeenkomst en wensen wij hem heel veel succes in het lopende seizoen en uiteraard ook voor het komende seizoen!