Bram van Egmond

Dennis Jan Mieras start als TD bij Rijnsburgse Boys

dennisjanmieras

Het bestuur is verheugd te kunnen meedelen dat met de komst van Dennis Jan Mieras als TD (technisch directeur) een eerste aanzet is gemaakt voor een verdere continuering van het succesvolle beleid,  dat Ed Bos de afgelopen decennia heeft vormgegeven binnen Rijnsburgse Boys. Doordat Ed afgelopen maand  officieel is afgezwaaid als verantwoordelijk bestuurder technische zaken  was er een vacature ontstaan.
Met Dennis Jan is een voetballiefhebber  gevonden die het voortouw gaat nemen in de terugkeer van Rijnsburgse Boys naar de top van het amateurvoetbal. Dennis Jan heeft inmiddels een sterke binding met de vereniging gekregen.  Naast het feit dat hij in Rijnsburg woont heeft hij  in de nadagen van zijn carrière enkele jaren in het geel zwart gevoetbald. Ook voetbalt zijn zoon sinds vorig seizoen weer in de jeug bij Rijnsburgse Boys.  Dennis Jan heeft in het verleden op top amateur niveau gespeeld in de regio, gestart bij Quick Boys, landskampioen geworden met vv Katwijk en ooit  geselecteerd voor het Nederlands amateurelftal. Na zijn actieve voetbalcarrière is Dennis Jan enkele jaren bestuurder technische zaken bij vv Katwijk geweest. In die bestuursperiode heeft hij in 2013 hen landskampioen zien worden.
Afgelopen seizoen heeft het bestuur diverse gesprekken met Dennis Jan gevoerd, welke er toe geleid hebben dat Dennis Jan vanaf dit seizoen 2016/2017 de operationele verantwoordelijkheid over het technisch beleid zal krijgen. De afgelopen maanden was hij overigens al betrokken op de achtergrond bij de totstandkoming van de nieuwe selectie samen met Ed Bos, Wim Schaap en onze nieuwe hoofdtrainer Pieter Mulders.
Organisatorisch zal Dennis Jan als TD samen met het bestuur en de Technische Commissie de ambities van Rijnsburgse Boys verder gestalte gaan geven.  Uiteraard op korte termijn gericht om de aansluiting met de Tweede Divisie te realiseren maar voor de langere termijn gericht ervoor te zorgen dat Rijnsburgse Boys blijvend op het hoogste amateurniveau kan uitkomen.
Wel zal getracht worden om in de komende maanden de bestuurlijk vacature voor de portefeuille technische zaken, die na het vertrek van Ed is ontstaan, in te vullen met een nieuwe bestuurder.
Het bestuur wenst Dennis Jan  veel plezier en succes in zijn nieuwe functie. Uiteraard volgt binnenkort een nadere  kennismaking met hem op de site.