outhands

Dennis Groot: afscheid met een kampioenschap

De afgelopen week is bekend geworden dat aanvoerder Dennis Groot komend seizoen niet meer bij Rijnsburgse Boys zal spelen. Vanaf komend seizoen gaat hij aan de slag als trainer van FC Volendam B2. Dit behelst 4 trainingen per week en een wedstrijd op zaterdag/zondag, dus ontbreekt het hem aan tijd om zelf nog te kunnen spelen.

Hij stopt dus na dit seizoen met zijn actieve carriere als voetballer. Een carrière die in de 8 seizoenen bij Rijnsburgse Boys louter hoogtepunten kende. Als aanvoerder mocht hij vele kampioensschalen en bekers de lucht in tillen, na wéér een finale te hebben gewonnen of een competitie winnend te hebben afgesloten

Dennis is inmiddels ‘UI‘ geworden en dat zal hij altijd blijven: “Ik kom zeker terug als trainer bij Rijnsburgse Boys, dat geef ik jullie zwart-op-wit en ik ben nog niet klaar hier, want ik wil afscheid nemen met het hoogst haalbare: een titel in de Topklasse”

DennisGroot 

Hij vervolgt: “Ik ben dankbaar voor alles wat Rijnsburgse Boys en vooral haar supporters mij gegeven hebben de afgelopen jaren. Dit is iets om trots op te zijn en later nog trotser op terug te kijken. Ik hou van de club en het is na dit seizoen even uit het oog, maar zeker niet uit het hart

Langs deze weg willen wij hem bedanken voor alle fantastische jaren en uiteraard wensen wij hem nog enorm veel succes in zijn missie (tezamen met zijn ploeggenoten en technische staf) om dit jaar kampioen te worden. Zoals beloofd zien we hem terug als trainer bij Rijnsburgse Boys en wij wensen hem alle succes bij FC Volendam en hopen ook zijn vrouw en ouders nog vele malen bij Rijnsburgse Boys te mogen ontmoeten!