outhands

De website in het nieuwe seizoen

 De zomerstop is bijna ten einde en langzaam komt de stroom aan informatie weer op gang. Ook dit seizoen gaat het webteam weer aan de slag om een zo actueel mogelijke site neer te zetten en met inmiddels 700.000 bezoekers op de teller weten we bijna zeker dat we dit seizoen de miljoen zullen passeren en dat is een leuk vooruitzicht!

Wat kunt u op de site verwachten dit seizoen?
Zoals u dat van ons gewend ben zullen we ook dit seizoen u weer overladen met informatie, nieuws, interviews, voorbeschouwingen, wedstrijdverslagen, foto’s, columns, enz. enz. Ook kunt u weer op de site terecht voor aanpassingen voor de ledenadministratie of het bekijken van de actuele wedstrijdprogramma’s.

 

Hieronder zijn enkele items voor het nieuwe seizoen uitgelicht.

RBBKIDS!
Op de nieuwe KIDSSITE zal het webteam allerlei informatie plaatsen speciaal gericht op de jeugd van Rijnsburgse Boys tot 15 jaar. Info over activiteiten, over het eerste of gewoon leuke nieuwsberichten zullen de revue passeren. Ook het veel gelezen “in the picture” en de “pupil van de week” zullen hier voorbij komen. Verder zijn er filmpjes te bekijken en spelletjes te spelen.

Champonions League Manager:
Nieuw dit seizoen is het spel “Champonions League Manager”. Het is een initiatief van Arjan van Delft en is in elkaar gezet door Jan Mooten. Door een team samen te stellen met spelers uit de hoofdklasse A moeten er zoveel mogelijk punten in de wacht worden gesleept. Binnenkort volgt meer informatie en kan er worden ingeschreven. Deelnemen is gratis.

In The Picture
Het item “in the picture” verhuist naar RBBKIDS. Daarvoor in de plaats zal Karly een vergelijkbaar item gaan verzorgen waarin trainers, leiders en vrijwilligers aan de tand worden gevoeld.

Teampagina’s
Ook dit seizoen kunnen teams weer een eigen teampagina krijgen op de site. Op die pagina kan een vaste teamfoto, wedstrijdverslagen en wat foto’s. Karly van Duivenvoorde neemt dit klusje voor zijn rekening. Diegene die de verslagen gaat schrijven kan zo’n pagina aanvragen bij het webteam. De teampagina’s zijn te bereiken via de jeugd-pagina.

Column Jaco:
Ook dit seizoen laat Jaco Heemskerk (is ‘ie wel is niet op Middelmors?) weer wekelijks zijn licht schijnen over alle perikelen rondom de selectie en de vereniging.

Interviews:
De interview van Natascha Paauw zijn inmiddels berucht in Rijnsburg en omstreken. Met een kindje op komst  zal het druk worden in huize Paauw maar we hopen dat Natascha komend seizoen toch nog de tijd kan vinden om wat selectiespelers ook buiten het veld te laten zweten.
Bram van Zuijlen zal weer zorgen voor de wat meer voetbaltechnische interviews met bijv. hoofdtrainer Ted Verdonkschot.

Het tweede:
Aan het eind van vorig seizoen is er uitgebreid aandacht besteed aan het tweede van Rijnsburgse Boys en terecht want er zijn grote successen behaald. Aankomend seizoen willen we dit graag voortzetten. Er komt een vaste teampagina van Rijnsburgse Boys 2 waarop Arjan Bakkenes ons wekelijks op de hoogte zal houden van alle ontwikkelingen.

KeepersPost:
Henk Postma, oud keeper en ook trainer bij de Frans Hoek organisatie is benoemd tot hoofd jeugdkeepersopleidingen. Hij zal een pagina gaan verzorgen genaamd “KeepersPost”. Dit wordt eigenlijk een hoekje “weten wat keepen is ” met wetenswaardigheden of complete trainingsschema’s.