outhands

De website het komende seizoen

Naast het laatste nieuws en mededelingen zullen er ook dit seizoen weer een aantal vaste items verschijnen. Sommige items kon u al, anderen zijn nieuw of gewijzigd. Hieronder vindt u wat meer informatie.

Bestuurscolumn
Ook dit seizoen kunt u weer regelmatig een column verwachten van één van de bestuursleden van Rijnsburgse Boys. Zo weten we uit eerste hand wat er speelt binnen de vereniging en hoe het bestuur daar mee om gaat.

De wekelijks column
De wekelijks column van Jaco Heemskerk zal worden overgenomen door Cor Kralt en Martin den Haan. Iedere dinsdagavond kunt van één van deze heren een column verwachten over wat hen zoal bezig houdt op voetbalgebied.
We bedanken Jaco voor zijn inzet de afgelopen seizoenen.

Wedstrijdverslagen
Op de vacature voor de wedstrijdverslagen hebben gelukkig twee mensen gereageerd. Piet Hemminga en Marcel van der Vijver zullen IJsbrand van Tilburg gaan assisteren bij deze belangrijke taak. Zo kunnen we ook dit seizoen al op zaterdagavond al een degelijk wedstrijdverslag lezen.
We bedanken Kees van Delft voor zijn prachtige wedstrijdverslagen in voorgaande seizoenen.

Interviews
Natascha Paauw heeft belooft dat wij dit seizoen weer van haar beruchte interviews kunnen genieten. Tenslotte is niets leuker dan een selectiespeler spreekwoordelijk zien zweten om de soms wel heel erg ‘gevoelige’ vragen!

Keeperspost
Het item ‘keeperspost’ van Henk Postma zullen we ook weer terug zien op onze website. In dit maandelijkse item krijgen we van Henk wat meer informatie over het keepersvak.

Fotoseries
Uiteraard mogen de wedstrijdfoto’s van onze vaste fotografen niet ontbreken op de website. Hans Heemskerk en Hans Oudwater zullen weer wekelijks aanwezig zijn bij de wedstrijden van Rijnsburgse Boys en daar hun plaatjes schieten.

Foto-Item
Nieuw op de site is een item waarin steeds een jeugdelftal van Rijnsburgse Boys de aandacht zal krijgen. Jan Jungerius zal, gewapend met fototoestel, een elftal gaan volgen bij een wedstrijd. Hoe dit item precies vorm krijgt en hoe vaak moeten we nog bekijken…. hou de site dus in de gaten.

Speciale gelegenheden
De afgelopen tijd zijn een aantal mensen benaderd waarvan het webteam weet dat zij een aardig woordje kunnen schrijven. Deze mensen zijn gevraagd zich af en toe beschikbaar te stellen als reporter bij ‘speciale’ gebeurtenissen. We hebben het dan over feesten, uitreikingen, speciale wedstrijden, sinterklaas, paasveiling, enz. Gelukkig heeft een groot aantal mensen al aangegeven op deze lijst te willen dus we hebben goede hoop dat dit zal gaan werken. De persoon die dit gaat coördineren is Karly van Duivenvoorde. De bedoeling is dat als er zo’n gelegenheid zicht voor doet, Karly een mail de deur uit doet naar iedereen op de lijst met de vraag wie daar bij kan zijn en een stukje wil schrijven.
Dit betekent ook dat andersom we graag zouden willen zien dat als er iets georganiseerd wordt door iemand of een commissie, het webteam daarover tijdig geïnformeerd wordt zodat hij het één en ander kan regelen (of juist niet wanneer zelf al is gezorgd voor verslaglegging)

RBB-Kids
De RBB-Kids website loopt niet zo goed als wij dat graag zouden willen zien. Dit komt mede omdat het webteam  het zo druk heeft dat wegens tijdgebrek de RBB-Kids niet zo vaak werd ge-update. Dit seizoen hebben we Henk de Mooij bereid gevonden om zich enkel en alleen met de Kids-site bezig te houden en zo te zorgen dat ook deze site leuk en actueel blijft.

Het webteam hoopt dat u ook komend seizoen weer veel plezier aan de website zult beleven. Vragen en opmerkingen zijn altijd welkom bij het webteam.