Henk Hogewoning

De Treffers – Rijnsburgse Boys: wat zijn de regels?

Komende zaterdag heeft Rijnsburgse Boys een vrije dag. En dat komt goed uit, want op woensdag 27 oktober wacht De Treffers in Groesbeek, in het kader van het KNVB-bekertoernooi (eerste ronde). De wedstrijd op sportpark Zuid in Groesbeek begint om 20.00 uur.

Coronatoegangsbewijs en ticket kopen
Bij bekerwedstrijden moeten bezoekers vanaf 13 jaar in het bezit zijn van een coronatoegangsbewijs en een geldig legitimatiebewijs. Daarnaast is een ticket nodig. Supporters kunnen online een kaart kopen via de website van De Treffers of bij de kassa voor aanvang van de wedstrijd. Een kaart kost 5 euro. Bezoekers onder de 14 jaar en 65-plussers betalen 2,50 euro. Het sportpark gaat om 18.30 uur open.

Huisregels
Wellicht ten overvloede: het meenemen van drank en drugs is niet toegestaan. Ook vuurwerk is verboden. Hierop kan worden gecontroleerd bij de ingang van het sportpark. Het bestuur benadrukt dat er strenge straffen staan op het afsteken van vuurwerk, waaronder boetes. Hierdoor kan Rijnsburgse Boys fors benadeeld worden.

Aanmoedigen van je club mag wel. We hopen daarom dat supporters in groten getale afreizen naar Groesbeek om Rijnsburgse Boys naar de volgende ronde van het bekertoernooi te schreeuwen tegen wie weet een aansprekende tegenstander uit de eredivisie.