Henk Hogewoning

De staf blijft zoals die is volgend seizoen

Teammanager Jaco Heemskerk en materiaalman Kees Koemans zijn ook volgend seizoen aan Rijnsburgse Boys verbonden. Hetzelfde geldt voor de medische staf bestaande uit fysiotherapeut/hoofd medische staf Henk Jan den Haan, fysiotherapeut Bas Heemskerk en verzorger Henk Bakker.

Voor alle stafleden geldt dat ze al langere tijd aan Rijnsburg zijn verbonden, met Henk Jan den Haan als onbetwiste koploper. Hij is sinds seizoen 1995-1996 fysiotherapeut bij geel-zwart en begint medio dit jaar aan zijn 28ste seizoen.

Ook de nestor van de medische staf, de 73-jarige Henk Bakker, loopt al langere tijd mee: deze zomer veertien jaar. De verzorger uit Haarlem is sinds seizoen 2008-2009 werkzaam op Middelmors. Hij kwam naar Rijnsburg op voorspraak van oud-trainer Ted Verdonkschot.

Het jongste lid van de medische staf, Bas Heemskerk, startte in jaargang 2016-2017, het eerste seizoen van trainer Pieter Mulders. De Rijnsburgse fysiotherapeut begint deze zomer aan zijn zevende seizoen.

Kees Koemans en Jaco Heemskerk

Kees Koemans is sinds seizoen 2013-2014 materiaalman bij Rijnsburgse Boys, dat toen onder leiding stond van Niek Oosterlee. Maar voor die tijd deed hij al hand-en-spandiensten voor de club. De Rijnsburger begint deze zomer aan zijn tiende seizoen bij de Boys.

Jaco Heemskerk tenslotte werd in seizoen 2015-2016 teammanager, als rechterhand van respectievelijk Niek Oosterlee (één seizoen), Pieter Mulders (twee seizoenen), Wilfred van Leeuwen (één seizoen) en Henk Wisman (derde seizoen). Ook voor Jaco geldt, net als bij Kees Koemans, dat hij ervoor al allerlei werkzaamheden deed voor de club. Als teammanager begint hij deze zomer aan zijn achtste seizoen.

Staf is compleet

Dit betekent dat de staf van Rijnsburgse Boys onveranderd seizoen 2022-2023 ingaat. Half januari al zetten de assistent-trainers Jan Blankespoor en Piet van Duijn, keeperstrainer Hans Schot en hersteltrainer/data-analist Ronald Breinburg hun handtekening onder een nieuw contract. Met hoofdtrainer Henk Wisman werd begin november contractverlenging overeengekomen.