outhands

De Sjonnies komen in sporthal De Middelmors!

Na enkele weken voorbereidingen treffen is het nu (zo goed als) definitief: De Sjonnies komen naar Rijnsburg! Met hun ‘Bizarre Familie-show 2008‘ zullen zij op zaterdag 27 september sporthal De Middelmors op z’n kop gaan zetten

De band, bestaande uit Ronnie Ruysdael en zijn zonen Friso en Konstantijn, brak in 1995 landelijk door met de top-5 hit “Dans je de hele nacht met mij“. Een jaar later deden ze het dunnetjes over met “Blauw van de sangria” en ook opvolgers als “Zwemmen zonder slip” en “Annemarie” zijn niet meer weg te denken. En begin dit jaar kwamen zij met een nieuwe cd waarna de feest-knaller “Japapa” op geen enkel feest meer ontbreekt!
In de loop van de tijd hebben De Sjonnies dan ook onmiskenbaar een eigen sound gecreëerd: een artistieke mix van hoempa, smartlappen en meezingrepertoire, voorzien van vaak humoristische teksten en gedragen door het onvermijdelijke stemgeluid van zanger Ronnie Ruysdael. In het Nederlandse feestcircuit behoren ze dan ook al jaren tot de absolute top!

De avondvullende show (van 4 uur!) begint om 21.00uur en zeer binnenkort zijn de kaarten beschikbaar (vóór-reserveren kan nu al door HIER te klikken), dus noteer zaterdag 27 september alvast in uw agenda en hou de website in de gaten!

Iedereen die 18 jaar is of ouder is deze avond van harte welkom!

Sjonnies