outhands

DE SJONNIES in Sporthal De Middelmors: UITVERKOCHT

Op 16 juni verscheen onderstaand bericht op de website en sindsdien was de kaartverkoop GIGANTISCH te noemen; Op 20 juli waren er al ruim 500 kaarten verkocht en vandaag (31 juli) kunnen we u verheugd meedelen: ALLE beschikbare 600 kaarten zijn uitverkocht!

Bericht van 16 juni jl.: 

Vorig jaar, ook op het feest in De Middelmors, kondigden zij het zelf al aan: De Sjonnies stoppen ermee en in 2009 houden zij een afscheidstournee door Nederland!
Natuurlijk kunnen zij dan ook niet ontbreken bij de mooiste en beste amateurvereniging van Nederland en daarom komen De Sjonnies op zaterdag 24 oktober 2009 De Middelmors weer ondersteboven keren!

Sjonnies 

De Bizarre Familie-show 2009 is wéér een spektakel: een keur van artiesten (gekozen door De Sjonnies) verschijnen op het podium en uiteraard zetten zij zelf, het grootste deel van de avond, ‘hun beste beentje voor’!
Voor diegenen die het vorig jaar hebben meegemaakt hoeven we De Sjonnies niet verder te introduceren; voor diegenen die ze niet kennen, koop een kaart en maak het mee (wedden dat je spijt krijgt dat je niet eerder bent geweest)! In 2008 was het een daverend succes omdat iedereen de feesthits van De Sjonnies kent: van Blauw van de Sangria tot M’n fiets is gejat en van Annemarie tot Japapa…… Iedereen zingt ze mee!
 
Vorig jaar gingen de 600 beschikbare kaarten als zoete broodjes over de toonbank en ook dit jaar zal de belangstelling zéér groot zijn (het is tenslotte de laatste keer dat De Sjonnies zullen optreden)! Vandaar nu al de waarschuwing voor de honderden mensen die we vorig jaar moesten teleurstellen, omdat alle kaarten binnen no-time verkocht waren: meer kaarten mogen we niet verkopen, want de gemeente stelt de grens op 600! 
 
De kosten zijn 20euro per kaart en de minimum leeftijd is 18 jaar! De zaal is vanaf 20.00uur geopend en de show is van 21.00uur tot 01.00uur

De Sjonnies in Sporthal De Middelmors wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door: Vink Systemen BV, Ben Borst Casual Wear, Bar Restaurant H2O en Postmus Sierbestrating

Tot ziens op het feest van het jaar, tot Sjonnies!