outhands

De Sjonnies bedanken Rijnsburg

 Zaterdagavond 27 september was een avond waar wij, en velen met ons, lang naar hebben uitgekeken. Die avond was het namelijk Sjonnies-avond en, getuige de enorme vraag om kaarten en dus een uitverkochte sporthal, waren wij er klaar voor!

Op vrijdagmiddag vanaf 16.00uur werden de voorbereidingen gestart en tot 23.00uur die avond werkten vele vrijwilligers eraan mee een top-feest te creëeren; op zaterdagmorgen 9.00uur de werkzaamheden weer hervat en rond 15.00uur was de hal omgetoverd tot een ware feestzaal! De geluidsmensen van De Sjonnies arriveerden om 15.30uur en even over 20.00uur waren de eerste fans ook aanwezig. Om 21.00uur begon de show en precies 4 uur later gingen de stekkers er weer uit en konden we in 1 zin concluderen: “het is het waard geweest”

Na afloop werden we nog door De Sjonnies zelf bedankt voor de perfekte organisatie, verzorging en aankleding en van het publiek hebben ze met volle teugen genoten; zoveel zelfs dat ze graag, tijdens hun afscheidstournee in 2009 (ze stoppen nl. in deze samenstelling aan het eind van 2009), terugkomen om dit afscheid ook in Rijnsburg groots luister bij te zetten! Dus wie weet wat er volgende jaar allemaal weer gaat gebeuren…..

Langs deze weg een woord van dank aan het publiek; zonder jullie wordt het zeker geen feest en een nog groter woord van dank aan de vele vrijwilligers die ervoor hebben gezorgd dat wij en vooral het publiek hebben kunnen genieten van een top-feest; wij hopen dat wij een volgende keer wéér een beroep op jullie mogen doen en als er mensen zijn die zich ´vrijwillig´ willen aanbieden als hulp….. GRAAG

Uiteraard zijn er vele foto’s gemaakt die HIER te bekijken zijn.